Instagram @sarkkuk

torstai 8. elokuuta 2013

Taas vaatelöytöjä

Kummasti vaikkei muka ehi shoppaileen, näitä vaatteita tulee kuitenkin jostakin osteltua :D No kun oli se siskon auto viime viikolla tuossa pihalla käytössä, niin aattelin nyt sitten lähteä vähän kaemmas kirppisostoksille. Paljekirppikselläki olis varmasti ollut kaikenlaista, mutta se on niin iso paikka, että kiertämiseen menee mun tahdilla helposti tunti jos toinenkin. Muualle ei sitte oikein vauvan kanssa kätevästi pääsekkään. Nyttenki vauva oli turvaistuimessa ostoskärryissä, joihin se istuin mahtui siinä ja siinä...

Paita Kappahl.

Eli kävin Haukiputaan kirppiksellä, josta oon ennenkin sanonut, että siellä kannattaa käydä. Aina oon sieltä jottai löytäny, ja etenki nuo vauvan vaatteet on siellä yleensä tosi edullisia. Nytkin löytyi vaikka ja mitä muutamalla eurolla sekä itelle että vauvalle.

Paita H&M | 1 e.

Oon taas jumiutunu käyttään yhtä käsilaukkua. Millähän mää jaksaisin kierrättää nuita käytössä. On vaan niin tympee aina purkaa ja täyttää uudelleen se kaikki tarpeellinen sinne mukaan. Että saahan nuita ostaa..

 Laukku 3e.

Kesähelteiden (jotka meni jo?) siivittämänä koitin sitte vauvalle katella jotain, mitä pitää just nyt päällä. Löysin sitten ihanan sortsimekkojutun, mutta koossa 50. Senkin uhalla ostin sen, ja onneksi se oli sen verran reilua kokoa että mahtui! Muutaman kerran ehittiin nyt tätä pitää, jos ei lämpimiä päiviä vielä tuu.

Sortsimekko | Name It | koko 50 | 2 e.

Ja toisenkin sortsiasun...

Ciraf | Koko 56 | 2 e.

Ja muutaman söpön potkupuvun.

 Ciraf | Koko 56 | 2 e.

Koko 56.

Housut, jos nyt tulee niitä viileämpiä kelejä. Periaatteessa housut on kyllä ärsyttäviä pukea, kun ne sukat ei aina tahdo pysyä jalassa, mutta voi niitäkin nyt muutamat olla.

 Babybaby by Kappahl | Koko 62.

Talven varalle siellä olis ollu vaikka mitä, mutta hankala arvailla tuota vauvan kokoa puolen vuoden päähän. Mutta myssyjä nyt tuskin voi olla liikaa.

Lakki ja tossut | 1 e.

Enkä voinut vastustaa kiusausta kun näin nämä ihanat kumisaappaat:


"Hetken" saa vielä ootella noiden mahtumista ja voihan olla, ettei vuodenaikakaan ole koolle sitten sopiva, mutta olisin nähny painajaisia jos en noita olis ostanut! :D

Ja sitten oli siskokin käynyt kirppisreissulla ja ostanu vauvalle hauskan bodyn, tuo menee sitten talvella päälle.

Koko 70.

Olihan se äitinikin tosiaan ostanu vauvalle vaikka ja mitä, mutta ne oli vielä sen verran isoa kokoa että pakkasin ne jo varastoon enkä jaksanu kuvailla.

Niin, tulihan mulle itellekki vielä postista paketti. Löysin nimittäin Ellokselta alennuksesta imetysliivejä. Mulla on ennestään kahdet, mutta nehän on auttamattomasti jääneet pieniksi, ja kovasti oon yrittäny ettiä sopivia ja kohtuuhintaisia. Noissa olis ollut kokotaulukon mukaan tilaa, mutta kuinkas kävikään. Ne on niin hankalan malliset, että ei ne näille maitomeijereille mahtuneet nekään. Toiset ehdin jo ottaa käyttöön, mutta toiset palautin sitten suosiolla takasin. Eli hyvien, sopivien ja edullisten imetysliivien etsintä jatkuu edelleen. Voi olla turha toivo näillä kriteereillä mitään löytää, mutta en haluais kuuttakymppiä maksaa sopivista...

Eikä tässä vielä kaikki. Sokerina pohjalle, eilen postiluukusta kolahti se vauvalle eBaysta huutamani mekko nimiäisiä varten. Piti tietysti heti sitä sovittaa, ja hyvin istui (vielä..). Ja oli muuten livenäkin juuri sellainen, mitä noista kaupoista turhaan koitin ettiä!

Pieni sneak peak...

Niin, tuo mekkohan se on nimen antamisen tärkein osuus? Meillä kun kaikki muu on vielä ihan vaiheessa. Mutta siitä saa jo aiheen ihan omaan postaukseen, jos nyt vaan ehtis jossain vaiheessa asiasta avautumaan!

2 kommenttia:

  1. Parhaat on Bravadon liivit, tosin ne maksaa n.50e. Yhdet ostin uutena ja toiset käytettynä äitiysvaate fb-kirpulta. Myös Carriwellin imetysliivit on hyviä, ei niin kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitää laittaa etsintään. Oon kyllä vähän nuiva ostaan alusvaatteita käytettynä, mutta eipä liivit toisaalta ole sen kummempia kuin muutkaan vaatteet.

      Poista

Ilahduta kommentillasi!