Instagram @sarkkuk

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Hiihtokausi avattu

Pakkanen laski viikonlopuksi hetkeksi ja luntakin oli sen verran, että aamusella tuijotin haaveillen ikkunasta ja päätin lähteä päivemmällä kaivamaan sukset kesäunien jälkeen varastosta!


Sain myös isin houkuteltua pihalle Sn kanssa kävelemään. Poikkesin vielä matkan varrelta hakemassa Vallu-koirankin ulkoilemaan.


Hiihtokausi tuli siis avattua näin kevyesti - ei tuossa juuri vastusta ole, kun koira hoitaa vetämisen. :D



Halusin sunnuntaina korjata vastustilanteen ja keksin, että lähdetään porukalla Nallikariin merelle hiihtämään. Fiksattiin vauvapulkkakin kuntoon tätä tarkotusta varten. Siitä puuttu se turvavyö, ja vaikka kaupasta kuin koitin metsästää, niin ei missään ollu sellaista soljella varustettua myytävänä. Jostakin nurkasta löytyi kuitenkin ylimääräinen soljella varustettu vyö vielä leveämpänä, mitä pulkissa yleensä näkyi olevan.


Yritys oli ainakin hyvä. Neiti nukahti autossa eli oli melko velttoa saada se tuohon pulkkaan istuskeleen. :D Rannalla oli ihan järjetön tuuli, jopa minun naama jäätyi parissa minuutissa. Lunta tuolla oli sen verran, että epämääräistä ruskean ja valkosen seasta mössöä oli ranta täynnänsä, sen läpi olisi pitänyt kahlata, että olisi päässyt sukset laittamaan edes maahan...


Eli eikun pois vaan, tyhjä reissu, mutta tulipahan tehtyä. Tympi sitten sen verran tuon jälkeen, että en jaksanu enää lähteä uudestaan ulos. Ens kerran kun merelle lähden, niin katson, että ulkona ei ole yhtään tuulta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!