Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

lauantai 30. huhtikuuta 2016

Hauskaa vappua!

Tämän kotiäidin vappusuunnitelmiin ei hirveästi tänä vuonna mahdu. Kiirettä nimittäin pitelee, nyt viimeinen rutistus opiskeluihin ja esivalintakokeeseen lukemiseen (jonka aloitin liian myöhään). Jotain häppeninkiä pitäisi sentään keksiä ja katsoa, suunnistaisimmeko kaupunkiin päin näin vappuaattona. Vappupäivänä olisi oman kylän järjestämä vapputapahtuma, jonne minunkin pitää jalkautua vähintään valtakunnallisen Kevätilo-keräyksen merkeissä lippaan kera.


Kerhossa on onneksi tällä viikolla vappuiltu. Lapsia on hämmentänyt juhlan kunniaksi nimetyn "kerhotädin" nimen sekoittaminen juhlaan. Omakin taapero kommentoi, että "Ei ole Vappu-juhla! --- vaan S -juhla!"

"Otetaanpa kuva...!"


"...meni jo..."

Idolinsa mukaan (arvaatteko kuka?) S on toivonut jo tovin itselleen pinkkejä hiuksia. Lopulta äitillä välähti, ja lupasin tälle, että vappuna saat pinkit hiukset. S muisti lupaukseni kyllä oikein hyvin ja niin oli kerhoaamuna pakko tonkia minun varastojen uumenia. Sieltäpä löytyikin jo tarpeettomaksi käynyt pinkki peruukki, josta S oli aivan haltioissaan! Sai lapsi pinkit hiukset, jotka totta kai piti saada kerhoonkin mukaan. :)

En ole edes ilmapalloja muistanut ostaa, ja vappumunkkeja en tee syystä että, ei tarvi tuon vararenkaan yhtään enää kasvaa (kenenhän syötäviksi ne herkut aina viime kädessä jää?). Serpentiiniä ehkä saattaa askartelulaatikosta löytyä. Pienistä jutuistahan tämä meidän vappu lopulta kehittyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!