Instagram @sarkkuk

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Who made my clothes? (Nosh Valokuvakilpailu)

Tiedätkö sinä, missä yllä olevasi vaatteet on valmistettu? Näin kysytään kansainvälisessä Vaatevallankumouksessa (Fashion Revolution), jota tänä vuonna vietetään 18.-24.4. Muistaako joku vielä, kuinka kolme vuotta sitten 24.huhtikuuta Bangladeshissa eräs vaatetehdas romahti ja jossa yli tuhat ihmistä kuoli ja pari tuhatta loukkaantui? No, en ainakaan minä muistanut - mutta tämä kampanja toi uutisen kyllä mieleeni. Kampanjan myötä tahdotaan muistuttaa vaatevalmistajia siitä, että me kuluttajat haluamme tietää, kuka vaatteemme on valmistanut.







Kotimainen Nosh Organics on mukana kampanjassa ja haastaa meidät Noshiin pukeutujat pukemaan vaatteensa väärin päin ylle tai vaihtoehtoisesti, pukemaan ylle itse ompelemansa vaatteen. Näin tekevät voivat samalla osallistua kilpailuun Facebookissa.

Kilpailuun pääsee Facebookissa vain tämän linkin kautta: https://www.facebook.com/NoshOrganics/app/254099834753058/?app_data=https://www.socialapplications.co//tab/photocontest/view/index/id/9694||

Meillä alkaa aika hyvä edustus itseommeltua olla jo kaapissa ja osallistuin kisaan meidän lempparivaatteilla. Käykäähän katsomassa ja tykätkää tai osallistukaa kisaan itsekin! Palkintona on Noshin lahjakortteja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!