Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Nosh Women SS16

Uusi Nosh Organics -vaatemerkin naistenvaatemallisto ilmestyi eilen. Fanaattisimmat fanit on tätä päivää odottaneet kuin kuuta nousevaa nettisivujen äärellä näppäimistön F5-nappulaan nojaten. Itselle tarjoutui tilaisuus käydä tutustumassa mallistoon heti tuoreeltaan edustajan avoimilla ovilla, kun samalla oli perhekahvila-asioita viemisinä edustajalle.

Jos suosit klassista, tyylikästä pukeutumista, niin kannattaa tutustua Noshin naistenvaatteisiin. Kotimaisen merkin ekologisuudesta ja eettisyydestä voisi pitää pitkän luennon, mutta kehotan teitä itse tutustumaan aiheeseen, tästä lienee moni bloggaajakin kirjoittanut useaan kertaan. Käyttäjäkokemuksien mukaan on esimerkiksi lasten ihottumat parantuneet näitä luomupuuvillaisia vaatteita käyttämällä. Suosit kotimaista työtä ja tilaamalla edustajien kautta myös monen kotiäidin taloutta. Näitä uutuuksia ei nyt voikkaan vielä tilata kuin edustajan kautta joko suoralla yhteydenotolla tai kotikutsuilla. Vaatteet nähtävissä Noshin nettisivuilla Look Bookissa ja esimerkiksi edustajien omilla FB-sivuilla.Naistenvaatemallistoon oli odotettavissa tuttuja juttuja edelliseltä kaudelta. Monissa paidoissa ja mekoissa on tyylikkäitä muotoleikkauksia ja klassista raitaa. Tässä mallistossa korostui sinisen sävyt. Eräs asiakas paikan päällä sanoi näitä odottaneensa pitkän aikaa, totesin sinisen olevan nyt uusi musta - niin monissa merkeissä sininen on nyt in. Noshin sneak peakeista tiedettiin odottaa lisäksi uutta sydän- ja helmikuosia.

Sovittelin useampaa vaatetta ja kooltaan vaatteet oli edeltäjiensä mukaista kaavoitusta. Suurin osa vaatteista olisi mennyt minulle S-koossa eli valita kannattaa lähtökohtaisesti omaa normaalia kokoa pienempi koko.


Mallistossa oli paljon ns. perusvaatetta, vähän tyylikkäämpää arkivaatetta. Oma suosikki oli musta-valkoraidallinen PILVI T-paita röyhelöhihoineen, mutta tämäkin oli kiikun kaakun siinä, että ompelutaitoisena tuollainen on näppärä tehdä itsekkin.


JUHLA-kuosia oli saatavina neljässä eri värissä hieman tyyliltään poikkeavissa mekoissa. Sävyissä oma suosikki oli musta-hiekka (hiekan sävy on minun uusi ihastus), mutta lyhythihaisena olisin tätä kyllä nyt toivonut, tuo vetoketju oli plussaa. Mallissa taas suosikki oli tomaatin punainen, mutta oranssiin taittavan punainen väri ei nappaa itselleni ei yhtään. Tämä kuitenkin on tämän hetken yksi suosituimmista tuotteista! Omalle vajaa 160 cm ruholle oli mekko vaan auttamattomasti liian pitkä ja lantion päälle jäävä vyötärörypytys ei imarrellut minua ei sitten yhtään. Mummun yöpaita -fiilis jäi itselleni väkisin. :( Sen sijaan eräälle eläkeikäiselle, minua päätä pidemmälle, hoikalle rouvashenkilölle sopi oikein hyvin sini-turkoosinen JUHLA-mekko, joka kokoa suurempana jäi vyötäröltä väljäksi mutta oikealla koolla istuu varmasti hyvin. Hänen päällään myös sini-valkoinen jakku oli todella tyylikäs. Tuosta jakusta on aijemmin jo ollut musta-valkoinen versio.


Toinen oma suosikki oli valko-navy ROMANSSI -paita, ihan perus v-aukkoinen paita. VIP-tuotteissa ihastuin myös sarjan T-paitaan, harmaa-mustalla pohjalla. Sydämiä on myös punaisena. Taas, olisin kaivamnut selkeää valko-mustaa mutta tup navy on niin tumma, että tämä on harkintalistalla.

Mitä minä odotin, niin KIVA-taskutunikaa, joka aijemmassa mallistossa myytiin loppuun heti ja joihin kirppispalstalla on kymmenen ihmisen jono. Harmaa-koralli ei silti taaskaan ollut se oma juttu, kun olin odottanut musta-valkoraitaa jollain uudella taskun sävyllä.

Kuvastosta silmiin pisti HEI raitamekko, jossa on sievä V-selkämys. Tämä olisi saattanut olla oma synttärilahja itselle, mutta tämä ei kuulemma ollut niissä tuotteissa, joita edustaja saa itselleen tilata mallin etukäteen, eli tämä mekko jäi nyt kokonaan näkemättä. SUVI raitamekko lyhythihaisena on yksi suosittuja tuotteita läpi mallistojen, ihanan tyköistuvan yläosan ansiosta olisi ehkä-listalla, mutta omaan makuuni mekko saisi olla yli polvien eli jälleen oma pituuteni (lyhyyteni) tuli esteeksi.

 Kuvat: Nosh Look Book


Alaosian en nyt edes sovittanut, oliivinvihreät chinot ei ole minun tyyliä ei värin eikä mallin suhteen. Siniset NAPPI jegginssit näytti kuvastossa kivoilta, mutta mallikoko L ei vakuuttanut - tiukka pohje tuossa ainakin näkyi olevan. Muista alaosista minä en niin perusta, kun oon alaosien suhteen yleensä melko hillitty.

Kangasrakkauksia olisi ollut tilaukseen saakka. Juuri mainitut JUHLA musta-hiekkana ja ROMANSSI valko-navy ja musta-valkoraita nyt sopii kaikkeen. MUTTA hain juuri edellisenä päivänä postista Noshin kangaslähetyksen, johon käytin viimeiset lahjakortin rippeeni. Lahjakortteja kun ei voi käyttää edustajan kautta tilatessa ja muutama pakko-ostos oli tehtävä (mm. puuteri-resori, joka viimeksi loppui juuri ennen tilauksiani) eli hetkeen ei nyt tarvi tilatakkaan mitään.Varasin kuitenkin kutsut toukokuulle, jolloin pitäis olla tullut naisten uusi lisämallisto JA lasten kesämallisto! Aijemmin ei minulla ole aikaa (eikä sen puoleen varaakaan) edes ajatella kutsuja. Tällä kertaa on siis varattuna eri edustaja kuin aikaisemmilla kerroilla, kun kerran toiselle puolelle kylää piti asioida.


Ja olipa hyvä, että nuokin rahat nyt "säästyi". Oli meimaan tämä reissu viimeinen tuolle minun pösötille, jonka jarruista loppui tulomatkalla tehot kokonaan. Eli nuo "säästetyt" rahat voikin nyt sijoittaa suoraan autoremonttiin, jippii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!