Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 20. toukokuuta 2016

Noshin kesämallisto 2016

Arvasin oikein, Nosh julkaisi vielä tammikuussa  TOUKOKUUSSA lapsille oman kesämalliston ja siihen kylkeen naisillekkin vielä muutaman uutuuden. Olen sopinut edustajan kanssa kutsut tulevalle sunnuntaille juuri tätä silmällä pitäen, eli juuri oikeaan aikaan siis. Uutuudet ovat tilattavissa edustajilta tai vaatekutsuilta, muutama tuote on verkkokaupassakin.

Muutamaa juttua odotin tähän mallistoon, koska niitä ei kevätmallistoon saapunut. Ensimmäinen on ollut raidallinen taskutunika (naisille, ehkä myös lapsillekkin). Kevätmallistossa oli naisten perhosmekko, ja odotin kovasti tästä kankaasta jotain lapsillekkin kesämallistoon.
Omia suosikkeja naisten kesämallistosta olisikin sitten tämä uutuus, Kiva taskutunika. Pienenä pettymyksenä kuitenkin sanoisin tuon värin, koska vaikka mallikuvissa tuo toffeeraita näyttääkin kivalta, en osaa päälleni keltaista sävyä ajatella. Sen sijaan haluan nähdä, miltä tuo koivu-musta näyttää. Aikaisemmassa mallistossa oli se musta-valkoraita puuteripinkein taskuin, ja ymmärrän kyllä, että ei se sekään kaikkia säväytä ja heille tämä on varmasti kaivattu muutos. Tämä on kesäversio lyhythihaisena eli se vähän arveluttaa... Enkä tykkää noista korallin(?) sävyisistä taskuista, kun oranssi ei kuulu suosikkiväreihini. Mutta toivottavasti edustajalla on näistä mallikappaleet, että pääsee kutsuilla hypistelemään ja sovittelemaan, tiedä vaikka se mieli muuttuisi! :)


Lasten mallistossa ihastuin heti ensinäkemältä Block-sarjaan. Mitä itse olen omissa ompeluissani hurahtanut, niin on juurikin "eripari"osien yhdistäminen! Tuo toffee-mustakuviointi on pojille tosi tyylikäs yhdistelmä. Koko perhe pääsee vieläpä samistelemaan, jos äiti valkkaa toffeeraidallisen taskutunikan ja tytär saa myös omansa!


Toinen mallistossa toistuva värisävy on punainen, sininen ja valkoinen. Raikas yhdistelmä tuo ainakin omaan mieleeni "seilorin". Taas lienee ajateltu, että pääsee äiti ja lapset samistelemaan, koska sama värisävy näkyy  myös naisten uutuuksissa. Ensinäkemältä tämä väritys ei herätä minussa mitään Wow-tunnelmia, nämä värit kun nekään ei kuulu omalle mukavuuspiirille. Mutta muutamassa sovitsuskuvassa olen nyt nähnyt tuon Love-tunikan ja sievältähän se on näyttänyt pikkuprinsessojen päällä.
Facebookin Nosh-kirppiksellä olenkin jo osallistunut keskusteluun kommentoimalla, että se odotettu uutuuskuosi PERHOSET ei nyt sitten kesämallistoon päässytkään. :( Samoin olen vähän pettynyt malliston yksivärisiin ja raidallisiin kuoseihin. Yhdyn heidän mielipiteisiin, joiden mielestä vanhojen mallistojen eläinkuviot on sitä ominta Noshia. Niityllä-kuosi, kirsikat, krokot ja mäyrikset esimerkkinä mainitakseni. Nämä perusvaatteet on nyt sellaisia, että moni kotiompelija osaa samanlaisen tehdä ja tiedän monilla tämän pätevän kriteerinä sille, ostaakko vaiko tehdä itse. Mielestäni tämä navyraita on myös nyt niin pinnalla monilla vaatemerkeillä, että vähän on mielestäni kopioimisen makua. Mutta jos haluaa tätä sinistä raitaa ostaa nimenomaan Noshilta, niin heillehän tämä on loistojuttu.

Kangasuutuuksissa kiehtoo moneen yhdisteltävissä oleva koivu-musta raita. Tuo koivu on ilmeisesti sävynä jokin murrettu valkoinen ja hauska päästä livenä näkemään, miltä se vaikuttaa. Toinen kiinnostava uutuus on Pippuri-college, josta jo sieluni silmin näen ompelevani ainakin pojalle housuja.
Odotan kyllä malliston näkemistä, mutta hirveitä jemmoja ei nyt taloudellinenkaan tilanne anna myöten shoppailla. Todennäköisesti tulen satsaamaan kankaisiin, ja alepuolellekkin on siirtynyt jo muutama juttu, joita edellisissä mallistoissa on ollut must have -juttuja. Pitää vissiin ne perhosvaatteet ommella itse. ;) Toivottavasti näistä alejutuista riittää vielä osansa sunnuntaillekkin. Ostoslistaa olen vähän keräillyt, saa nähdä miten se pitää vai tuleeko sittenkin malliston nähtyä tehtyä muutama heräteostos. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!