Instagram @sarkkuk

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Parit housut

Muutama housujen ompeluidea on muhinut päässäni siitä saakka, kun aikoja sitten pitämilläni Nosh-kutsuilla sain tilata VIP-tuotteen ja valitsin joukosta Slle Tuutti-mekon. Kooksi otin 98/104 (sen hetkistä kokoa isompi vaatekaapin mekkopaljoutta jo ennakoiden) eli tämä alkaisi olla nyt tulevana kesänä päälle jo menevää kokoa. Tuota paitaa silmällä pitäen tilasin kaveriksi kankaita, kun värit mätsäsi tuohon tunikaan niin sopivasti.



Viime viikonlopun aikana sain viimein projektia eteen päin, kun otin mummolareissulle kankaat ja kaavat mukaan. Kaavana oli jo aiemmin käyttämäni jokin OB:n perusleggarikaava, jota mallinsin sen verran, mitä kangasta nyt olin sattunut tilaamaan. Toisin sanoen, resoria tarvitsi sitten laittaa jatkopaloiksi. Sopivasti sattui, että käytössä ollut ompelukoneeni ei suostu enää ainakaan kaksoisneulalla ompelemaan, eli siltä osin mitkään alavarataitokset ei olis onnistunutkaan.


Toisiin leggareihin tuli Noshin aquan väristä diagonaaliraitaa, samassa sävyssä kuin mekossa; toisiin pastelliraitainen miniraita sävyssä puuteri - samat värit löytyy tuosta jätskitötteröstä.

Hankalin osuus olikin päättää resorien väri! Hyvät resorivarastot nimittäin on nyt, mitä käyttää. Aquan värisiin valitsin sitten tylsästi vain aqua-raidallista. Miniraitahousuiden ilmeestä tuli lopulta raikkain, kun siihenkin laitoin pelkkää puuterinväristä resoria, vaikka monia vaihtoehtoja mallasin.



S ei ollut suostuvainen sovittamaan housuja, eli vielä on arvoitus, miten nuo istuu päälle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!