Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

lauantai 28. toukokuuta 2016

NOSH-kutsut ja saapuneet uutuudet

Kuten aijemmin mainitsin, järjestin Nosh-kutsut viime sunnuntaina. Tällä kertaa esittelijänä oli minulle "uusi" kasvo, mutta hän lopettaakin edustajan työnsä tämän kesän jälkeen.Olohuone täyttyi ihastuttavista vaatteista. Hyvä oli, että olin ostoslistaa kerännyt vähän aikaisemmin, muuten olisi iskenyt valinnan vaikeus. Huono puoli oli, että siivotessani laitoin ostoslistan johonkin niin hyvään talteen, että ei ole vieläkään tullut vastaan... Onneksi valokuvamuistini toimi, ja muistin suurimman osan listan asioista, mutta jälkeen päin sitten huomasin, että muutama juttu jäi tilaamatta. No, ei se mitään, iso tilaus tuli joka tapauksessa.
Kuten mainitsin, panostin jälleen kangastilaukseen. Aikaisemmin keväällä ja itse asiassa jo aivan talvella ensimmäisen malliston tullessa ihastelemiani  juttuja oli siirtynyt nyt alepuolelle, eli tottakai satsasin sinne. Muutamalta ennustamaltani "heräteostokseltakaan" ei vältytty.


Kangaspuolelta halusin ottaa kokeiluun uutuusresoria, joka näytti kivalta malliston uusissa housuissa. Kutsujen vieraista eräällä oli myös yllään aikaisemmin Noshilta julkaistu harmaa taskutunika ja niinhän siinä sitten kävi, että sekin näytti niin hyvältä päällä, että kyllä nyt oli aika ostaa se oma kappale! Minähän oon pitkään suunnitellut ompelevani oman, mutta ei vaan saa aikaiseksi...Kankaita tilatessani minulla oli monenlaisia visioita. Perhosista kesävaatteita ja sydämistä ainakin tytölle leggarit.
Ihastuin tuohon koivu-mustaan taskutunikaan niin, että pakko se tosiaan oli tilata. Tilasin koon XS ja se on kyllä hyvä koko. Nyt on tosiaan ongelma sopivien alaosien kanssa, mutta kyllä mulla niitä ompeluideoita ainakin jo on, saa nähdä ehtiikö toteutettavaksi saakka.Varsinaisia vaatteita en sitten tilannut muuten kuin VIP-tuotteista. Rlle Hai-sortsiasu, jonka tilasin koossa 74/80 ja pähkäilen nyt, mitä teen sen kanssa, kun pituuden puolesta tuo menee varmasti vasta ensi kesänä! :D  S taas sanoi itse haluavansa mekon, ja harmaa Siilimekko koossa 98/104 jää odottamaan syksyä. Toivottavasti neidille kelpaa, kun nyt pitäisi kaikki olla pinkkiä... :)

2 kommenttia:

 1. Noshin vaatteet on ihania <3 mulla on kutsut ensi viikon sunnuntaina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On <3 Pitää käydä sitten kurkkaamassa sun blogista, mitä tilasit. :)

   Poista

Ilahduta kommentillasi!