Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

maanantai 13. maaliskuuta 2017

IGLOO kahvila


Tänne omalle perälle, ihan yhden minun parhaimman juoksulenkkimatkan varteen, avattiin hiihtolomalla Igloo Cafe. Ajatus oli täällä ehtiä käymään juoksemassa tai vaihtoehtoisesti hiihtämällä, kun nyt on joelta saatu vedettyä latua tuonne Kaasamatalan majakalle eli Rivinleton loistolle.Sunnuntai-iltapäivän päähänpisto olikin sitten vähän ulkoilla ja retkeillä, kun nämä minun aikataulut tulee taas olemaan mitä on. Sentään juoksemalla tuonne asti ei tarvitse mennä, vaan autolla voi ajaa Rivinnokantietä ihan Rivinnokan laavulle saakka ja siitä talsia jäätä pitkin vajaan kilometrin matka kohti niemen nokasta näkyvää majakkaa.Me mentiin paikalle pulkilla, ja vaikka merellä kulkikin monta kelkan jälkeä ja sitä latuakin oli, niin lunta oli kuitenkin sen verran, että kävellessä välillä upotti. Lapsille markkinoin tätä meidän retkikohdetta lumimajana tai lumilinnana, niin alkoi ainakin Saa vähän kans kiinnostaa, hän kun olis halunnut laskea vaan mäkeä. Olin jo puolivälissä taas kyseenalaistamassa tänkin retken järkiperäisyyttä ja toivoin, että se kahvila todellakin on vielä auki. Puhisin, lähinnä itsekseni, että käydään me nyt ainakin katsomassa kun tänne asti on tultu. Saavuttiin onneksi perille ja kahvila oli kuin olikin vielä elossa.

Retkelle kannattaa varata pikkukolikoita mukaan. Kahvi tai mehu ja pala piirakkaa (maissijauhoihin tai hirssiin tehty mustikkapiirakka oli tämän päivän listalla) maksaa 3 €. Paikalla oli myös kamiina, jossa voi hyvinkin paistaa vaikka omia makkaroita, me vaan tultiin sen verran myöhään, että hiillos oli jo hiipumassa. Tosin meidän makkaratkin oli autossa eli nekin kannattais ottaa mukaan merelle.
Oli kyllä käymisen arvoinen paikka. Pitäjien mukaan tämä on auki ainakin vielä tänään maanantaina, mutta ti-ke on luvattu huonoa säätä eli loppuviikosta sitten jälleen. Paikalla ovat päivisin klo 12-18. Facebookissa on kahvilalla oma tapahtumasivu, eli kannattaa sieltä kurkata tarkempia aikatauluja, jos käydä aikoo.

2 kommenttia:

  1. Kahvila on hauska idea, mue eniten viehätyin tosta majakasta ja sen ympärillä vallitsevasta tyhjyydestä. Upee!

    VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi!