Instagram @sarkkuk

sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Encore-kissanruuat (Buzzador)

Yhteistyössä Buzzadorin kanssa.

Buzzador

Saimme testattavaksi kaksi erilaista kissanruokaa: Kananrinta & Villiriisi pussissa ja Tonnikala & Katkaravut tölkissä. Encoren mukaan kissanruuat on valmistettu parhaista raaka-aineista kissan parhaaksi. Ne eivät sisällä lisäaineita tai keinotekoisia maku- ja väriaineita. Niissä on aitoja liha- ja kalapaloja. Encore mainostaa, että tuotteet maistuvat taatusti kaikille nelijalkaisille... mutta kuinkas meillä?



Testattiin ensin pussiruokaa, jonka jaloin kissoille kahteen kuppiin. Sulo ei malttanut kunnolla edes odottaa, että ruoka oli kupissa ja söi omansa alta aikayksikön. Leevi istui kupin vieressä odottamassa ruokaa, ja kun se oli kupissa, nosti hännän pystyyn ja käveli tiehensä. Sulo söi omansa jälkeen Leevinkin annoksen. Kun Sulolla myöhemmin oli nälkä, annoin sille koko pussin ja ruoka hävisi kupista hetkessä.



Purkkiruokien kanssa kävi hieman samalla tavalla. Annoin ensimmäisen purkin Sulolle ja se söi sen saman tien. Toisen purkin kanssa piti odotella, kunnes Leevi saapuisi ruokaa kerjäämään. Laitoin purkkiruuan kuppiin - ja Leevi ilmaisi mielipiteensä jälleen poistamalla paikalta. Ruoka jäi kuppiin, mistä Sulo kävi sen myöhemmin syömässä.



Edellisen perusteella väittäisin, että Sulo antaa Encore-kissanruualle arvosanaksi täyden kympin. Leeviä taas ei voisi vähempää kiinnostaa ja hänelle kelpaa edelleen vain kahden eri kissanruokavalmistajan ruoka. Valitettavasti jatkossakin mennään siis ruuan suhteen Leevin ehdoilla ja tuskin ostamme näitä tuotteita, mutta muiden buzzanneiden käyttäjäkokemusten perusteella nämä on kyllä yleensä kelvanneet myös nirsoille kissoille eli suosittelen ainakin kokeilemaan.



#encorepet #encorecatbuzz #encore #buzzador

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!