Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Joululahjoja naiselle / äidille / isoäidille

Sisältää mainoslinkkejä ja tarjouksia, joista osasta hyödyn

Jos lahjaostoksilla joku on vaikeaa, niin aikuisten lahjojen ostaminen. Mitä hankkia ihmisille, joilla on jo kaikkea - keittiö tursuaa kippoa ja kuppia ja liinavaatekaappi on täynnä lakanoita ja pyyhkeitä? Jos tarkoituksena on vieläpä amtaa saajalleen mieluinen lahja eikä sitä, mikä kaupasta käteen ensimmäisenä osuu (ja joutuu todennäköisesti joulun jälkeen kaapin perälle syvimpään kolkkaan) niin ollaan jo vaikeuksissa. Siksi kokosin tähän postaukseen muutaman käyttökelpoisen idean, joista jokainen voi saada vinkkiä puolison, äidin, isoäidin tai vaikkapa anopin pakettiin.


Huonekasvi


Kuva: Stockmann


Jos tykkää huonekasveista, on sellainen hyvä lahjahankinta. Uutuuksien joukossa on pagodipuu, jolla on pienet lehdet ja jota kehutaan olevan helppo hoitaa. Ja sisustustrendien seuraajille tämä on varmasti jo vanha juttu, mutta meille muille ihan uusi tuttavuus - Kummituspuu eli Corokia, joita jossain määrin on saatavilla kasvimyymälöistä ja marketeistakin. Jos ei olekaan mikään kova viherpeukalo ja huonekasvien ystävä, tämä kasvi sopii hyvin vähän pelkistetympäänkin kotiin sekä kasviksi että koristeeksi.


Leivontamuotit ja -tarvikkeet
Jos tykkää leivoskella, on nettikaupat pullollaan toinen toistaan ihanampia kakkumuotteja ja -tarvikkeita. Jos haluaa jotain hienompaa, esimerkiksi Maku ja Kauppa -verkkokaupasta löytää upeita Nordic Waren tuotteita ja myös näistä saa Bonuswayn kautta bonusta.


Iittalaa


Kuva: Stockmann


Kukapa ei keräilisi kotimaisen Iittalan astioita? Tai jos ei keräile, niin nyt voi sitten aloittaa sarjan kartuttamisen. Esimerkiksi kynttilälyhdyt on hyvä lahjaidea ja sievä sisustuselementti. Samasta Kastehelmi-sarjasta löytää myös käyttö- sekä tarjoiluastioita. Mm. Stockmannin verkkokaupasta saa jälleen Bonuswayn kautta bonusta.


Varavirtalähde


Kuva: DNA-kauppa


Näin älypuhelinten aikaan, jos sellaisen omistaa, erittäinkin hyödyllinen lisäväline on puhelimeen tuleva varavirtalähde, jonka voi sujauttaa vaikka laukkuun mukaan. Näitäkin löytyy markkinoilta jo monenlaista ja -kokoista erilaisiin tarpeisiin ja hintaluokkiin. Ja nyt esimerkiksi DNA-kaupasta on mahdollista saada Bonuswayn kautta jopa 15 € bonusta. 


Kestotiskirätit


Kuva: Kierti


Jos jollakin on jo kaikkea, niin ainakin tiskiä ja siivoa tulee joka päivä. Siihen oiva apu on bambuinen tiskirätti, joka on samalla sekä ekologinen tuote että suomalainen tuote. Esimerkiksi Kiertin valikoimasta löytyy tiskirättejä, joiden kankaatkin on painettu Suomessa. 


Ompeluun: Kankaita, ompelutarvikkeita tai lahjakortti


Kuva: PaaPii


Jos harrastuksista taas löytyy intohimo ompeluun (kuten esimerkiksi allekirjoittaneella) niin pukinkonttiin voi sujauttaa mieluisia, kotimaisia luumupuuvillaisia kankaita, ompelutarvikkeita (langoista on aina pulaa) tai mikä vielä helpompaa ostajan kannalta, lahjakortti. Esimerkiksi PaaPiin verkkokaupasta löytyy kaikkia edellä mainittuja ja lisäksi Bonuswayn kautta PaaPiikin tarjoaa jopa 3 % bonusta. 

Lemmikin omistajille


Kuva: ZooPlus


Jos henkilökohtaisesti ei keksisikään mitään, voi lemmikin omistajaa ilahduttaa aina myös paketilla, joka onkin oikeasti tarkoitettu hänen lemmikeilleen... tai voi osoittaa lahjan suoraan lemmikille. Esimerkiksi ZooPlussan verkkokaupasta saa tuotteita kaikenkarvaisille ystäville sekä myös kaloille ja linnuille. ZooPlussalta löytyy nyt hyviä tarjouksia sekä myös joulukalenterista -10 % alennuskoodi JOULUMARKKINAT18.


Tavaroiden lisäksi kannattaa myös muistaa elämyslahjakortit: Lahjakortti kuntosalille tai PT:n opastuksiin, hierontaan tai esimerkiksi kampaamopalveluihin on varmasti elämyksellinen ja saajalleen tarpeeseen, kun muistaa vain miettiä lahjan antoa saajansa mieltymysten ja tottumusten näkökulmasta. Jos niiden hinta puistatuttaa, niin aina kannattaa pohtia vaihtoehtoa ostaa lahja kimpassa.Saat liittymisedun sekä lisäksi bonuksia lukuisista verkkokaupoista. 
Asentamalla selainlisäosan tarjoukset eivät mene ohitsesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!