Instagram @sarkkuk

tiistai 4. joulukuuta 2018

Marli SHOT -vitamiinijuoma - lisää vastustuskykyä

Käsi ylös, kenen perheessä EI OLE ollut vielä flunssaa tälle syksylle? Ainakin meidän perheessä joku on jatkuvasti nuhainen tai yskässä ja erityisesti tuo oma mies tuntuu olevan aina kurkku kipeänä. Itse olen toistaiseksi tältä kaikelta vielä välttynyt... *kop kop* Sen lisäksi, että pyrin saamaan tarpeeksi vitamiineja ruuasta, otan varsinkin flunssakausina kaikki keinot käyttöön. Yksi näistä keinoista on vasta kaupoin hyllyille ilmestynyt Marli SHOT-vitamiinijuoma, jonka saimme testattavaksi Hopottajat-kampanjan kautta.



Näitä Marli SHOT-uutuusmakuja on kolme:  Inkivääri-kurkuma-acerola, Karpalo-puolukka-acerola ja Granaattiomena-acerola. Tuotteet ovat  lisäksi makeuttamattomia, eivätkä ne sisällä lisättyä sokeria, lisä- tai säilöntäaineita. Ja mikä parasta, tuotteet ovat 95 -prosenttisesti mehuja, joissa on korkea luontainen C-vitamiinipitoisuus!



1 annos eli 4 cl sisältää 80 mg 

eli 100 % päivän C-vitamiinin saantisuosituksesta






Meillä näistä on tykännyt koko perhe. Aikuiseen makuun suosittelen inkivääriä, jossa on inkiväärin polttavuus mukana. Inkivääri auttaa erityisesti flunssaan, joten tämä on erinomainen vitamiinijuoma nuhaan, kuumeeseen ja kurkkukipuun. Maussa oli todellakin potkua ja mies sanoi, että polte säilyi suussa pitkän aikaa vielä mehun juomisen jälkeenkin. Lasten makuun meillä oli granaattiomenajuoma. Helppo homma saada lapset nauttimaan vitamiinilisästä!



Juomia löytyy ainakin K-Citymarkettien ja K-Supermarkettien valikoimista. Meidän lähikaupasta onnistuin löytämään vain kaksi makuvaihtoehtoa, mutta mielelläni testaan kyllä kolmannenkin, kun sellainen vastaan tulee. Hinta yhdelle tetralle on noin 2 euroa.

Lisätietoawww.marli.fi/shot

#Marlishot #hopottajat


Yhteistyössä Hopottajat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!