Instagram @sarkkuk

torstai 13. kesäkuuta 2019

6-vuotias

Ihana, aurinkoinen, iloinen tyttömme on jo kuusivuotias! Käsittämättömältä tuntuu, että parin kuukauden päästä tämä äitin pieni vauva menee jo eskariin.




Kuudessa vuodessa on meidän neitokaisesta kasvanut iso tyttö. S on sosiaalinen, oma-aloitteinen ja omapäinen lapsi, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Lempiharrastuksia ovat uinti, voimistelu ja tanssi, mutta S tykkää myös askarrella, leikkiä poneilla ja barbeilla sekä katsoa puhelimesta videoita ja pelata vaatepelejä. Liikunnallisuuden lisäksi S tykkää musiikista ja laulaa paljon. Muistan vieläkin, miten jo jokunen vuosi sitten päiväkodin kaveri oli kirjoittanut kaverikorttiin, että S laulaa aina - niin hän nimittäin tekee!

Kuusivuotiaana S osaa jo aakkoset ja numerot, harjoittelee aktiivisesti lukemista ja osaa pieniä laskutehtäviä. Pyörällä ajaminen alkaa sujumaan pikku hiljaa ilman apurattaita. S tykkää uida paljon, vaikka pääosin uiminen tapahtuu vielä sukeltelemalla. S odottaa innolla eskarin alkamista sekä sen vanhoja että uusia kavereita. Eskarivuodesta tulee varmasti opettavainen monella tapaa sekä Slle että koko perheelle!

Onnea S 6-vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!