Instagram @sarkkuk

lauantai 8. kesäkuuta 2019

Kesäfestareilla

Eipä olisi voinut Kaikkien kesäfestarit sattua sopivampaan aikaan kuin siihen, että täällä Oulussakin lämpötilalukemat tavoittelee hellelukemia! Iltapäiväksi piti lapsille muutenkin keksiä jotain ajanvietettä ja lähdettiin sitten käymään festareilla. Mukavasti oli väkeä liikkeellä ja lapsille keksitty monenlaista tekemistä, niin ei tosiaankaan tullut aika pitkäksi!









Tapahtumassa esiintyivät mm. Liikkuva Laulureppu ja Janna. En ole minäkään ennen Liikkuvan laulurepun konsertissa ollut, joten oli mukava kuulla muutamia tuttujakin lauluja setistä. Lapsia kiinnosti lisäksi pomppulinna ja poniratsastus, pienimpää ihastuttivat myös koirakaverit. Lisäksi Onnenpyörästä voitettiin karkkia, sipsiä ja pillimehut, jokainen pyörittäjä sai tikkarit ja R voitti lisäksi Jokerista lipun AC Oulun peliin. Pääsee siis kesän aikana katsomaan jalkapallo-ottelua!

Pomppulinnaan meidän keskimmäinen villikko tosin onnistui saamaan porttikiellon, kun ei minun eikä Pomppulinnan vahtijan käskyjä noudattanut. Ihan asiasta sai kyllä kiellon mennä enää pomppimaan ja toivottavasti jatkossa tajuaisi uskoa aikuisiakin, asiasta käytiin kyllä keskustelua moneen kertaan jälkeenkin päin. Muuten lapset tykkäsi tapahtumasta ja onnistuttiin myös lopulta löytämään meidän nurmikentälle hukkunut tutti, kun aikamme etsittiin ja pyörittiin alueella. Olisi ollut harmi se menettää ja automatka takaisin olisi voinut sujua vähemmän hiljaisemmissa merkeissä! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!