Instagram @sarkkuk

sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Lahjaksi 6-vuotiaalle

Vuosi on taas mennyt ja ollaan siinä pisteessä, että kovasti aletaan suunnittelemaan esikoisen synttäreitä. Hän toki itse on niitä suunnitellut varmaan viime synttäreistään saakka ja nyt h-hetkillä tämän tästä kyselee, joko synttärit on HUOMENNA... Malttamattomuutta siis ilmassa!

Samaan aikaan erilaisia lahjatoiveita satelee myös ilmaan. Paljolti samoja juttuja, kuin mitä toiveissa on ehkä ollut aiemmin, mutta myös uusia kiinnostuksen kohteita. Vaikea uskoa, että tämä minun pieni vauva lähtee jo syksyllä eskariin. 6-vuotias on jo iso tyttö ja erilaiset taidot ovat tähän mennessä kehittyneet huimasti. Pyörällä on lähdetty jo ajamaan ilman apurattaita ja pieniä luku- ja laskutehtäviäkin S jo osaa.



Siispä hyvä synttärilahja olisi erilaiset helpot aapiskirjat mutta myös puuhakirjat, joissa on pieniä lukutehtäviä mutta myös esimerkiksi päättely- ja laskutehtäviä. Neiti itse toivoo toki myös tarra- ja värityskirjoja. Kovin Frozen-huuma meillä alkaa olla tällä hetkellä ohi, S sanoi, että siksi koska se "Hans on niin tyhmä". Mutta aikoo kyllä mennä jouluna katsomaan uutta Frozen-elokuvaa eli eiköhän tämä innostus vielä palaa. Kuitenkin My Little Pony -hahmot on tällä hetkellä kovin suosikkijuttu. Hän mm. haluaisi pussilakanat, joko Frozen- tai mieluummin My Little Pony -kuosilla. Ja tietysti kaikki MLP-ponit mutta myös Equestria Girls -hahmot on mieluisia.

Toinen kauan haaveissa siintänyt juttu on Winx-keijunuket. Näitä saakin metsästää, tiettävästi näitä myy yksi ainoa tavaratalo. Jostakin syystä erityisesti Bloom -niminen keiju on erityisesti ollut toiveissa. Toiseksi toivoo S Barbie-nukeilleen paljon vaatteita, niitä ei kuulemma voi olla liikaa, koska hän tykkää vaihdella niitä ja haluaa lisäksi paljon enemmän Barbieja itselleen... Myös kaikenlaiset muut nuket ja pehmolelut hän haluaisi saada(vaikka äidin mielestä näitä kyllä jo on ihan tarpeeksi).

Vaatteita ei neiti juurikaan tällä hetkellä tarvitse, mutta jos jotain vaatetta haluaa ostaa, niin erilaiset kääntöpaljettipaidat taitaa olla tämän hetken hitti. Lisäksi hän haluaa itselleen sydän -kaulakorun entisen rikki menneen tilalle ja on myös toivottu uutta pyöräilykypärää.

Synttärit pidetään kahdessa osassa, ensin kaverisynttärit ja seuraavana päivänä sukulaiset/lähipiiri. Eiköhän siis S tule jotain mieluista ainakin saamaan!

Kuvat:
Bloom -keiju: Karkkainen.com
MLP -pussilakanasetti: Tokmanni.net
Barbie -vaatteet: Karkkainen.com
Seikkalujen Aapinen: Prisma.fi
TeenyTys -pehmolelut: Keravan Muovi ja Lelu
MLP -tarrapuuhakirja: Lelu Partanen
Kääntöpaljettineule: H&M.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!