Instagram @sarkkuk

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Hulabaloo balai

Kuvatilaongelmat toistaiseksi selätetty. Poistelin nimittäin aamulla turhia kuvia tuolta kuvakansioista. Joistakin tänne ladatuista kuvista kun oli olemassa parikin kappaletta (muutamasta jopa kuusi..). Niissä kuvien tiedoissa vaan ei näy, että onko niitä käytetty jossakin. Eli jos jostakin vanhan postauksen yhteydestä nyt joku kuva puuttuu, se johtuu täysin tästä syystä. En jaksa alkaa kahlaamaan koko blogia läpi muutaman kuvan vuoksi :)

Eilen mainitsin siitä sosiaalisen elämän lisääntymisestä. Joka ilta onkin saanut jossakin olla menossa.

Caioon nyt ei tarvi mennä hienostelemaan...

Torstaina oli tuttuun tapaan Caion Tietovisa, jonne kokoonnuttiin hieman ylisuurella joukkueella. Saatiin tämä anteeksi sillä, että ei saatu protestoida niistä vastauksista :D


Ihan hyvin meillä oli tieto hallussa...


...ja niinpä voitettiin melko kirkkaalla piste-erolla tämänkertainen visa!


Vitsailtiin, että tämä johtui minun mukanani tuomasta tuurista :D Tosin itsehän loistin vain parin kysymyksen kohdalla tietämykselläni. Oonkin kateellinen sellaisille "kirjaviisaille" ja käveleville tietosanakirjoille. Itsellä kun ei monikaan asia jää mieleen. Ois huisia, jos tietäis jotain nippelitietoa ja vastaus tulis kuin kaupan hyllyltä. Mutta enhän mää muista, hyvä että oman puhelinnumeroni.

Perjantaina piti jälleen lähteä illanviettoon. Ennen sitä käytiin kuitenkin kirppiksellä Second Hand Storessa. En löytänyt mitään. Jos ei lasketa minun tulevaa pikkujoulurekvisiittaa (ja kiiltäviä mustia legginssejä - toivottavasti ois vielä ilmoja pitää niitä!). Enpäs vielä paljastakkaan, miksi aion pukeutua. Meillä siis on lauantaina arkeologian oppiaineen pikkujoulut, joiden teemana on "Mikä sinusta tulee isona".  Vallu tosin jo tärveli osan "puvustani", kun innoissaan luuli, että ne ostokset on sille. ;)

Olin kyllä koko perjantain hirveän väsyny ja otin pienet torkutkin ennen liikkumistamme. Mentiin yhden kaverin tykö (=ex-ex -mies) ja siellä pääasiassa katsottiin Vain elämää -sarjan pätkiä. Ihana Jonne Aaron Ei mennyt alas kalja eikä viinikään. Caioon totta kai päättyi illan tiemme, siellä sentään uusi tuttavuus Nikolain tumma olut meni alas makeudestaan huolimatta.

Ja tietysti vielä lauantai-illaksi oli menoja. Tällä kertaa erään jo yläasteaikaisen kaverin bileet synttäreiden kunniksi (ja vähän kai uuden kämpänkin).

Vähän pärstää todistetusti kuntoon, terv. Peura ajovaloissa.


Ja saapahan heittää bilekampettakin niskaan. Tuotakin paitaa viimeksi pitäny varmaan viis vuotta sitten (=sillon kun se viimeksi mahtui päälle).

 Oon miettinyt heittäväni tätä vanhaa, pitämätöntä kampetta kirppikselle myyntiin, 
ja tää paita oli yks näistä.. Nyt en enää ole varma tän kohdalla :)

Niin se aika vaan menee, etten häntäkään ole moneen vuoteen nähnyt, vaikka samassa kaupungissa asutaan! Toisenkin kaverin kanssa viimeksi viisi? vuotta sitten. Muisteltiin hieman nuoruusaikoja, silloin bileet oli "vähän" raisummat. Mieleen palautui eräät meillä kotona joulun aikaan pidetyt pippalot, jossa mm. joulukuusi kaatui (säilyi se sentään ehjänä). Tämän illan bileissä sen sijaan juotiin muutama lasi olutta/lonkkua/viiniä/energiajuomaa/vettä (kuka mitäkin), pelattiin Aliasta ja katsottiin YouTubesta vanhoja musiikkivideoita. Niin se vain ikä muuttaa ihmisiä, eikä välttämättä ollenkaan huonolla tapaa! Skippasin myös baarijatkot ja lähdin käyttään Vallua yöpissillä ja painuin jo puoliltaöin nukkumaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!