Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Koiramietintää

Koiranhoitokeissi loppui, kun Pörrin matkasta väsyneet omistajat saapuivat yöllä kotiin. Olipa muuten hyviä tuliaisia, mitä toivat. Yöpalaksi maistettiin ties mitä ilmakuivattuja lihoja, aijai.


Pörrin kanssa meillä kyllä sujui hyvin. Meinaa vissiin ikä alkaa painamaan, kun aika paljonhan tuokin vaan nukuskeli. Kymmenen vuotta taitaa olla mittarissa?


Koirakuume alkaa kyllä vähäksi aikaa olla selätetty. Kyllä se vaan niin on, että kissa on niin paljo helpompi lemmikki. Ja mitä tulee siihen kissojen itsenäisyyteen, niin eroja kyllä löytyy. Enemmän mun kissoista on mulle ollut seuraa, kuin nyt vaikkapa Pörristä. Ja kaupungissa tuo monesti päivässä ulos pissille ravaaminen kyllä käy ihan työstä. Satoi tai paistoi, ulos pitää mennä.


Onhan siinäkin eroja, onko iso, vai pieni koira. Esim. Pörri on niin pieni (ja vanha) ettei se mitään varsinaista lenkitystä tartte, kun taas isompaa koiraa pitää lisäksi käyttää kunnon energianpurkulenkeillä. Jos ja kun koiran joskus otan, niin en tiiä, oisko sitte semmonen iso vai pieni hyvä. Molemmissa on puolensa. Kyllä ne pitkätkin lenkit tulee ihan tarpeeseen, ihmisellekin siis, ja onkin harmittanut, että Pörrin kanssa se nokka jää maahan kiinni jokaisen parin metrin jälkeen :) Mutta pääsen taas onneksi pian näihin pitkiinkin lenkityspuuhiin.

Siitä puheen ollen, kävin eilen siellä kirppiksellä. Takaraivossa oli mm. etsiä jotain ulkourheiluvaatetta, mutta kuten jo monesti olen sanonut, on tuolla kirppiksellä hinnat ihan pilvissä. Paljonhan siellä oli mm. IcePeakin, Haltin jne. hyväkuntosta tavaraa, mutta ennen kaikkea, kyllä sen pitäisi olla hinnoteltu nimenomaan käytetyn tavaran mukaan. Jäi sitten ne kamppeet toistaiseksi ostamatta, sen sijaan mukaan tarttui paaaljon muuta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!