Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

maanantai 26. marraskuuta 2012

Kaamos

Näin tiesi uutiset kertoa, että tänään alkaa kaksi kuukautta kestävä kaamosaika. No, Oulussa sentään ei asia näin hullusti ole, tänään valoisaa (lue: harmaata) aikaa riitti se noin viisi tuntia. Joka päivä tämä "aurinkoinen" aika kuitenkin vähenee noin viidellä minuutilla aina sinne talvipäivänseisaukseen saakka.

Eilen puoliltapäivin aurinko yritti sentään pilkahtaa jostakin raosta.

Onkin ollut tänään melkoinen muumiolo, tekis mieli painua talviunille. Sain sentään raahattua itteni yliopistolle graduseminaariin. Vielä koitan ammentaa viime hetken vinkkejä muidenkin töistä. Ohjaaja jo kyseli, miten oma työni edistyy, aijoin sitten tälle viikolle saada jotain kasaan. Tosin eipä sillä ilmeisesti ihan niin kiire oliskaan, kun opponointikin siirtyi sitten vasta tammikuulle. Mutta aijon nyt joka tapauksessa saada tuon oman tekeleen alta pois, saa sitten heittää joulun ajaksi aivot ihan kunnolla narikkaan!

Ilmakin meinaa vissiin kylmetä. Yliopistolta pyöräillessä muutama onneton lumihiutale leijaili taivaalta. Melkein jo innostuin, että alkaa sataan lunta, mutta siihen se sitten jäikin. :(

Kaivelin taas motivoituneena muutamia juttuja tuosta gradusta esiin. Mutta nyt loppuillan aijon viettää töllöttimen ääressä. Kaiken lisäksi on mahakin sen verran kipeä, että ei nyt jaksa keskittyä mihinkään yhtään vaativampaan. Huomenna on taas päivä uusi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!