Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Buzzador: Testissä Air Wick moniväriset tuoksukynttilät

Sain Buzzador-kampanjasta Air Wickin neljä uutta tuoksukynttilää testiin. Näistä kaksi oli tuoksultaan Purple Blackberry Fig ja kaksi Apple & Cinnamon.


Jo avatessani pakettia kynttilöiden tuoksu yllätti voimakkuudellaan positiivisesti. Minä olen tuoksukynttilöiden ystävä, ja kaupassakin minua vetää ne voimakastuoksuisimmat, aidot tuoksut puoleensa. Tiedättehän niitä, joita mainostetaan tuoksukynttiläksi, ja pettymys on valtaisa, kun "tuoksu" muistuttaa lähinnä saippuaa, ja poltettaessa ne eivät eroa normaaleista kynttilöistä? Näiden tuoksu tuntui vielä monen päivän ajan paketin avaamisen jälkeenkin, ja päädyin sijoittamaan yhden jopa vessaan. :D


Ensimmäisenä kokeilussani oli tuo mustaherukka KARHUNVATUKKA-viikuna -kynttilä. ( EDIT: ;) ) Sytytin kynttilän, ja jo ennen sen syttymistä alkoi kupissa palamaan sininen valo. Sitten se muuttui vihreäksi! Ja violetiksi! Sitten punainen, oranssi, keltainen... Olisinhan voinut toki pakkauksestakin jo lukea, että kynttilä palaa kaikissa sateenkaaren väreissä. Hetken ihmettelin myös valon palamismekanismia, mutta jonkinlainen paristolla toimiva häkkyrä tuohon mysteerikuppiin sisältyy.


Kun jo unohdin, minkä tuoksuista kynttilää poltin, ja mielessäni mietin, mitä tuoksu muistuttaa, mieleeni tuli mustaherukkatee. Tämä tosiaan tuoksui mustaherukalle, ja kutsuilla ollut ystävä kommentoi tuoksua sanalla 'miellyttävä'. (EDIT: Marja mikä marja... ;) )

Seuraavaksi testissä oli omena-kaneli -kynttilä. Ja tästä ei voi muuta sanoa kuin herkullinen. Heti teki mieli paistaa kynttilän seuraksi omenapiirakkaa!


Ainoa huono puoli kynttilöissä on se käry, joka tulee ne sammuttaessa, mutta näinhän se on kaikissa kynttilöissä. Koska tuotteessa on paristo ja lasia, se on suositeltavaa lajitella kierrätykseen. Allergisten ja tuoksulle yliherkkien ei tule käyttää tuotetta.


Kynttilöitä on saatavilla eri kuvioilla. Palamisaika näissä on jopa 30 tuntia, eli näillä kyllä muutamat illanvietot viettää. Ohjehinta on 6,50 euroa, mutta olen näitä ainakin eräässä kaupassa nähnyt edullisemmallakin hinnalla. Siellä oli vieläpä kolmatta tuoksua, olisikohan ollut tuo Cocoa Truffle & Crème jota heti kävin tuoksuttelemassa, mutta valitettavasti tämä oli sellainen pettymystuoksu, joka jäi kyllä kauppaan. :(


* * *
Olen Buzzador ja mukana buzzaamassa Air Wick-tuoksukynttilöistä! Buzzadoriksi voi liittyä kuka vain. Saat sähköpostitse kampanjakutsuja, ja itse päätät siitä, ilmoittaudutko mukaan. Jos sovit tuotteen testaajaprofiiliin, sinulle lähetetään kampanjapaketti ja ohjeet buzzaukseen. Joskus tuotteita on jaettavissa myös kavereille. Testatessasi tuotteita, tulee sinun kertoa tuotteista rehellinen mielipiteesi suullisesti kavereillesi, sosiaalisen median lähteissä ja/tai omassa blogissasi. Testauksen aikana tuotteista tehdään lyhyitä ns. "salamaraportteja" ja sen päätyttyä loppuraportti. http://www.buzzador.com

"Buzzadorina toimimisen pääajatus on juuri se, että kerrot ajatuksistasi ja kokemuksistasi eteenpäin."
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:
http://www.buzzador.com/fi?refstr=Shine_S2 kommenttia:

 1. Blackberry on karhunvatukkaa, joten jännää, että tuoksui mustaherukalle ;)
  Mut joo, saman ongelman huomasin minäkin, sammuttaessa savusi voimakkaasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas niinhän se onkin! Mikäs lie aivopieru ollut ;D (ehkä muutama englannin oppitunti ei ois pahaksi).

   Poista

Ilahduta kommentillasi!