Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Muovikassiton marraskuu

Tässä pieni ekoteko-kampanja, johon törmäsin aamulehteä lueskellessa. Kyseessä on siis Mamarkiaa-blogissa ja Facebookissa leviävä Muovikassiton marraskuu. Ideana on siis viettää marraskuu ostamatta muovipusseja, ja käyttää sen sijaan kestokasseja.


Aijon yrittää osallistua tähän tempaukseen. Sinällään tämä on helppo toteuttaa, koska jo valmiiksi kaupassa minulla on aina mukana reppu, sekä varalta joko kangaskassi (jonka tosin äsken siirsin urheilukassiksi) ja uudelleenkäytetty muovipussi. Jos siis minut näkee heilumassa kaupassa muovikassin kanssa, on se todennäköisimmin jo aikoja sitten ostettu/saatu.

Roskapussit sen sijaan onkin kinkkisempi juttu, luovuin (sanomalehdistä tehdystä) biojätekierrätyksestäkin jokin aika sitten, kun banaanikärpäspopulaatio oli valloittanut asuntoni. Nyt niitä viheliäisiä ei ole hetkeen näkynyt, joten ehkä tässä vaiheessa jo uskaltautuisi tässäkin asiassa terästäytymään ja ainakin tuota jätteen määrä vähentämään - biojäte kun on tässä taloudessa se yleisin jätemuoto. Kierrätän muuten kyllä kaikki hedelmäpussit ja purnukat parhaani mukaan (tosin nyt olen surutta heitellyt ylimääräiset rasiat roskiin, kiitos Tupperista saatujen Oikeiden pakastusrasioiden).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!