Instagram @sarkkuk

torstai 28. marraskuuta 2013

Hyvä hiuspäivä

Spontaanina ihmisenä, mutta kuitenkin melkoisena jahkailijana hiuskriisini ajautui viimein pisteeseen, että jotain oli tehtävä. Olen nyt muutaman viikon ajan käyttänyt Buzzador-kampanjasta saamiani Dove Intensive Repair -hiustenhoitotuotteita, ja olen ollut niihin tyytyväinen. Suihkun jälkeen hiukset tuntuvat silkkisiltä, ja näyttävät elinvoimaisilta ja kiiltäviltä. Vaikka Doven tuotteet tässä suhteessa taikoivat siis minunkin hiukseni uuteen kukoistukseen, niin kuollutta nekään eivät saa heräämään henkiin.

Bussipysäkin ohi kävellessä erään kampaamon ikkunassa ollut mainos "Opiskelijatyöt -45 %" oli kiinnittäny huomioni jo useampaan kertaan. Viime viikon lastenhoitovuorolla kävin uimassa ja samalla ehdin käydä päänsisäistä keskustelua itseni kanssa: "Kyllähän ne hiukset pitäisi siistiä, onhan viime leikkuusta aikaa jo puoli vuotta... Nyt ei kyllä jaksaisi, mutta milloin muulloin sitten?! Alennuskin taisi olla voimassa enää tämän viikon..."

Siispä *naps, naps* viuhuivat sakset kampaajan tuolissa. Nyt peilistä katsoo kiiltävämmät, elinvoimaisemmat ja paksummat hiukset.



Hiuksissa Dove kirkkaana loistaa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Olen Buzzador ja mukana buzzaamassa Dove Intensive Repair - hiustenhoitotuotteista. Kampanjan aikana on käynnissä valokuvauskilpailu, jossa parhaat tulkinnat saavat Dove-tuotteita vuodeksi. Buzzadorina toimimisen pääajatus on se, että kerron ajatuksistani ja kokemuksistani eteenpäin. 


Buzzadoriksi? 

Buzzador vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. Se on ilmaista!

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä, ja samalla mainita minut buzzaamisen vinkkaajaksi (käyttäjätunnuksella Shine_S)
http://www.buzzador.com/fi?refstr=Shine_S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!