Instagram @sarkkuk

torstai 10. huhtikuuta 2014

Buzzador: Vileda® hankaussienet

Olen Buzzador ja mukana buzzaamassa Vileda® hankaussienistä.

Kuva: Buzzador.com/vileda

Näin kevätsiivouksen aikakaudella pääsin jälleen Buzzadorin tuotetestaajaksi. Postausta siivouksen tiimoilta siis tulossa piakkoin!

"Hohtavan puhdas grilli, keraaminen liesi,
kattilat ja padat? Tervetuloa kevät ja kesä!
Kampanjaidea - Haasta Viledan hankaussienet tuotetestissä! Puhdista grillisi, keraaminen lietesi, padat ja pannut kevät- ja kesäkuntoon Viledan hankaussienten avulla."



Hain Buzzadorin paketin viime viikolla lähimmäiseltä R-kioskilta.

Paketti sisältää:

Vileda® Active Srub hankaussieni 2 kpl/pakkaus*
Active Scrub hankaussientä voidaan käyttää todella hankalan lian puhdistamiseen, kuten kiinnipalaneen ruoan irrotukseen uunipadoista ja pannuista. Sieni sopii myös kodin kestävien pintojen puhdistukseen. Vaikka patentoitu PurActive-pinnoite tuntuu erittäin karhealle, se irrottaa ja kerää lian tehokkaasti puhdistettavalta pinnalta naarmuttamatta arkojakaan pintoja kuten teflonia.
Vileda® Active Scrub keraamisen lieden puhdistussieni
Keraamisen lieden puhdistussieni puhdistaa tehokkaasti pinttyneimmänkin, kiinnipalaneen ruoan lieden pintaa naarmuttamatta. Sinisellä mikrokuitupuolella poistetaan irtolika ja rasva. Mikrokuidun etuja: puhdistaa rasvaistakin likaa, jopa ilman puhdistusainetta, ja se kuivaa lieden pinnan tahroja jättämättä. Lopputuloksena raidaton, kuiva ja puhdas lieden pinta. Näin liesi pysyy pidempään uudenveroisena. Ihmeisiin sieni ei silti pysty, mikäli lieden pinta on vaurioitunut ja pinttynyt - tätä se ei pysty korjaamaan. Soveltuu ainoastaan keraamisten ja induktioliesien puhdistamiseen.
UUTUUS! Vileda® Power Inox 2kpl/pakkaus
Power Inox on erittäin kestävä ruostumattomasta teräksestä kudottu hankaussieni vaativaan käyttöön, kuten grilliritilöiden, pariloiden ja rautapatojen puhdistukseen. Sienen rakenne pitää hyvin muotonsa, se on helposti huuhdeltava. Power Inox tehoaa pinttyneimpäänkin likaan kestävillä pinnoilla erittäin hyvin. Grillimestarin hankaussienivalinta

Koko Vileda-tuoteperheen löydät: www.vileda.com/fiTutustu Vileda-tuotteisiin Youtubessa ja Facebookissa: Vileda Suomi.

*Active Scrub hankaussienestä on myynnissä kahta eri pakkauskokoa. Tässä kampanjassa testataan matalaa sientä, joka on kahden kappaleen pakkauksessa. Myynnissä on myös paksumpi, muotoiltu sieni.


Jos muuten joku lukijoista on liittynyt Buzzadoriksi, mutta ihmettelee, miksei saa kampanjakutsuja, niin kannattaa vierailla säännöllisesti omilla Buzzador-sivuillaan. Siellä pitää aika ajoin päivittää profiilitietonsa mm. Facebook-applikaatio hyväksymällä, Itsekin kun en hetkeen muistanut sivuilla käydä, niin tiedän parin mahdollisen hienon kampanjan menneen ohi suun - kirjaimellisesti... :(

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
"Buzzadorina toimimisen pääajatus on juuri se, että kerrot ajatuksistasi ja kokemuksistasi eteenpäin."

Buzzadoriksi? 

Buzzador vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. Se on ilmaista! 

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä, ja samalla mainita minut buzzaamisen vinkkaajaksi (käyttäjätunnuksella Shine_S)
http://www.buzzador.com/fi?refstr=Shine_S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!