Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Pomp De Lux ALE

Lastenvaatemerkkien alemyynnit on olleet käynnissä jo hyvän aikaa loppukeväästä lähtien. Koska olen muutamalta suosituimmalta merkiltä jo kevään aikana tilannut haluamani, ei aleostoksille oikeastaan näiden puolelta ole ollut tarvetta. Sen sijaan yksi merkki, kaikkien prinsessahepeneiden mekka, Pomp De Lux, on jäänyt meiltä huomiotta - tähän saakka.

Kuva: Pomp De Lux

Ajattelin itse asiassa jo heti alennusmyyntien alettua tilata Pompiltakin jotain, mutta ostoskoriin klikkailujen jälkeen pyörsin aikeeni katsomalla postikuluja (8,50 e). Taas juhannuksen aikaan sähköpostiin ilmestyi mainos ilmaisista postikuluista, ja minähän innokkaana nyt klikkailemaan ne ostokset viimeinkin meillekkin - kunnes huomasin, että alekoodi oli umpeutunut jo pari päivää aikaisemmin (oikeasti, kuka lukee sähköposteja juhannuksena?). Onneksi ja nyt vinkkinä muillekkin maija- ja mattimyöhäisille, tämä alekoodi ilmaisiin postikuluihin on jälleen hyödynnettävissä!Totta kai parin kuukauden alemyyntien jälkeen ei voi enää olettaakkaan, että suosituimmista vaatteista olisi enää jäljellä sitä väriä tai kokoa, mitä itse haluaisi. Minä sentään olin omien suosikkieni suhteen edes jonkin verran onnekas, että sain ne pakolliset kuitenkin nyt viimein tilattua.
Geneva kesätakissa on ihania värejä, kuitenkin tuo roosa vei siinä voiton - harmikseni pienin koko tätä väriä oli 98, mutta meneepähän sitten ensi kesänäkin! Jales -neuletakki menee kesällä hyvin takin ominaisuudessa, ja tuohan nyt sopii sekä arkeen että hienompiinkin tilaisuuksiin. Libreville -uimapukua olen ihaillut jo pitemmän aikaa, kaksoiskoko 86/92 toivottavasti mahtuu meille vielä jonkin aikaa.


Ainoastaan jäi harmittamaan, ettei tuota Bridgetown fleecetakkia enää ollut kuin tummansinisenä, minä kun olisin halunnut sen roseena. Pitääkin seurata kirppispalstoja, jos tuo jossain vaiheessa tulisi vastaan.Kuvat: Pomp De Lux

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!