Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 11. elokuuta 2015

Arki alkoi

Eilen alkoi paluu arkeen meillä itse kullakin. Isillä viimein alkoi kauan odotettu koulutus, jossa hän on seuraavat lähes puolitoista vuotta. Samalla minä saan totutella kotona oloon kahden pienen lapsen kanssa, ilman toista käsiparia ja syliä jeesimässä.Viime viikolla kuitenkin soitettiin, että S sai kuin saikin sen kerhopaikan ihan tuosta meidän läheltä, kilometrin päästä. Siellä olisi siis kolme päivää viikossa kolme tuntia. Tänään on tutustuminen, niin tiedän sitten enemmän käytännön seikoista.


Tänään starttaa myös perhekahvilat, joista lähimpään alan taas vetäjäksi. Se on tiistai-aamuisin, päällekkäin tuon Sn kerhon kanssa eli sekin pitää nyt sumplia, miten toteutan, kahvila kun loppuisi klo 12 ja Sn kerho jo 11.30 eli onnistuuko hakeminen jne. Jos ei, niin sitten jätetään vaan tuo tiistaikerhio pois, kyllähän se S siellä kahvilassakin viihtyy leikkien, vaikka minulle lisätyötä teettääkin. Onneksi kävijät siellä on kuitenkin aktiivisia ja auttaa järjestelyissä ettei yksin tarvitse kaikkea tehdä.


Eilen ehdittiin leikkipuistoonkin. Viime viikolla alotin vaunulenkkeilyn, kahtena päivänä käveltiin tuonne keskusleikkipuistoon 2km suuntaansa. Vähän oli vielä siinä rajoilla, että kannattikohan vielä, paikkoja kyllä jomotti tuon jälkeen ja lepo(=sade)päivät tuli tarpeeseen. Tänään kuitenkin kävely sujui ongelmitta, eli kyllä sen puoleen toipuminen on onnistunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!