Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 21. elokuuta 2015

Pieni kerholainen

Saatiin siis Slle kerhopaikka kaupungin avoimen varhaiskasvatuksen puolelta. Vieläpä siitä lähimmästä mihin hain, matkaa noin kilometri meiltä. Kerhopaikka on kolme kertaa viikossa kolme tuntia. Käytiin viime viikolla tutustumassa kerhoon muiden uusien lailla. Paikalla oli myös yksi jo tuttu tyttö eli kavereita Slla riittää.S tykkäsi kovasti paikasta. Tunteroinen tuolla oltiin ja hän lumoutui uusista leluista täysin. Hiirikodissa teki ruokaa hiirille ja nalleille, löysi myös minikissan ruokakuppeineen. Vielä syötti nukkevauvaa valmistaen keittiössä ruokaa. Voitte kuvitella, mikä huuto syntyi, kun piti pois lähteä. Houkuttelin ja maanittelin ties millä keinoilla, ja lopulta sain kantaa raivoavan ja potkivan lapsen poikittain sylissä kantaen ulos ja autoon ilman kenkiä.

Kävimme kerhossa kerran vielä aloituskeskustelussa. Esille nostin mm. alkaneen tavan lyödä ja töniä toisia lapsia. Leikeistä suositumpia on nykyisin kotileikit, ja askarrellakin hän haluaisi kovasti. Kerhossa käydään kerran viikossa ulkona, jossa S viihtyy kiikkuen ja mäkeä laskien myös.


Nyt on tämä viikko kerhoiltu. Eipä tarvinnu aamulla neitiä paljon houkutella nopeasti pukemaan, kun sanoin menevämme kerhoon. "Hiiri ja nalle ja kissa ja leijona", oli toiveikas vastaus - lelut muistissa. Ekana päivänä olin vauvan kanssa mukana. Ei oltu kuin reilu tunti, menin avaamaan perhekahvilan ja otin Sn mukaan, kun paikalle oli tulossa pari kaveria, joiden perään S on paljon kysellyt.


Toisena päivänä jätin Sn jo yksin. Ei edes heiheitä sanonut, kun meni jo kavereiden kanssa leikkimään. Evääksi oli syönyt leipää (jotka hirveässä kiireessä aamulla hänelle mukaan pakkasin - isi oli ottanut Sn eväsrasian ja sitä tietysti yritin etsiä joka paikasta, uusi piti ottaa käyttöön). Myöhemmin kyselin, mitä oli tehnyt. "Askarrella, muovia - vauvalle ruokaa" eli ilmeisesti muovailuvahalla oli askarrellut ja nukkeja syöttänyt". :) Jo iltapäivällä olisi mennyt kerhoon uudestaan.Kolme päivää meni kyllä nopeasti. Taas hakiessa oli neidillä kova vertailu tyttökaverin kanssa, kummalla on enemmän pipiä. Ylpeästi kertoi myös käyneensä itse pissalla.

Huomaa kyllä Sn tykkäävän kerhoilusta. Tämä neiti kun on sen verran sosiaalinen ja aktiivinen tapaus, että kaipaa seuraa ja puuhastelua. Kerhossa niitä on molempia, puhumattakaan taas uusista taidoista, joita ryhmässä oleminen kehittää.

2 kommenttia:

 1. On jotenki sen verran tutunnäköinen pihapiiri ja aita, että lieneeköhän sama paikka missä meitsie on nyt työharjoittelussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se olla, jos oot täällä meillä päin! :)

   Poista

Ilahduta kommentillasi!