Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 18. elokuuta 2015

Me&I-kutsut

Järjestin sunnuntaina elämäni ensimmäiset Me&I -vaatemerkin kutsut. Kutsuin meille paljon potentiaalista vierasporukkaa, ja siitäkin huolimatta, että pari peruutti tulonsa ihan viime hetkellä, saatiin olohuone mukavasti täyteen.Hirveästi en ehtiny kutsuja muuten edes valmistelemaan. Aamupäivällä oli eräs yhdistysmeno, eli siivosin vasta iltapäivän puolella ja kyhäsin nopeasti jotain tarjottavaa. Vauva onneksi nukkui pitkät unet, ja Skin yllättävän hyvin antoi äidin siivota - mitä nyt alkoi itkemään imurin käynnistäessäni ja piirakan päältä napsi osan marjoista suuhunsa - muuten olis ollut aika kortilla. Justiinsa ehdin vaihtaa vaatteetkin koko konkkaronkalle.


Tarjottaviksi tein Marttojen helpon marjapiirakan ja jostakin blogista vastaavan "turkkiöaisen" version ohjeilla mustikka-puolukkapiirakan. Lisäksi keksejä, viinirypäleitä, mansikoita, naksuja, karkkia. Lapsivieraita ei ollut kuin yksi plus kaksi vauvaa, muuten menekki olisi saattanut olla isompikin. Ehkä ens kerralla voisi tehdäkin jonkun suolaisen jutun?


Netistä aikasemmin selailin vaatteita, sieltä ei suuremmin kolahtanut mikään suosikiksi, mutta olisihan noita taas ollut hamstrattavaksi saakka, kun livenä pääsi tutustumaan. Erityisesti naisten mallistossa oli monta itseä miellyttävää vaatetta. Tämä imetysaika nyt tosin rajottaa, että mitään paitaa ei nyt ehkä kannata alkaa ostamaan.

Slle tilasin nuo valkosiniraitalegginssit, kaapista löytyy miikkareiden kissamekko, johon nuo väriensä puolesta mätsää hyvin ja kun muuten kaikki housut on pinkkejä, niin vähän vaihtelua. Vauva saa sinisen eläinystävät-bodyn koossa 62/68 eli ehkä vielä hieman reilu mutta ei jää heti pieneksi. Ja kerrankin tilasin itselleni jotain, nuo sobitetut all day pantsit oli tosi mukavat jalassa eli pakko saada. Sovitin myös tuota liehuketunikaa, mutta hinta oli sen verran kova, että pitää tsekata myöhemmin alennusmyynnit, jos sitä vielä silloin olisi jäljellä. Lisäksi edustajan poistomyynnistä ostin pojalle tulevaa ajatellen 74/80 koossa viime kauden keltaisen omppubodyn puoleen hintaan - saa nähdä ehtiikö päälle vielä niin, että siskonsa kanssa olisi mätsäävät vaatteet päällä. Slla siis kuvissa tuo 86/92 ompputunika.
Emännänkampanjassa ylsinkin sitten tasolle 2! Sain siis kahdesta tuotteesta -20% sekä mustat yoga pantsit. En oo vielä noista housuista varma, pidänkö itselläni vai laitanko myyntiin, senpä näkee sitten, kun tuotteet saapuu ja näen housut päällä.


Esittelijä sopi mukavasti jatkokutsujakin, joista ainakin yhdelle olen menossa myöhemmin syksyllä, kun molemmat lisämallistot on saapuneet.

Hyvät kutsut siis kaiken kaikkiaan. S ainoastaan odotti enemmän lapsikavereita, ymmärrettävästi suurin osa jätti omansa kotiin päästäkseen rauhassa katsomaan tuotteita. Oli kuitenkin sen verran touhua plus päikkärit jäi välistä, että S sippasi hyvin kutsujen päätteeksi. (Huomatkaa neidin itse pukemat housut, väärin päin, mutta hyvin puki kuitenkin! ;) )
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!