Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 23. lokakuuta 2015

3 kuukauttaUkkelimme on jo kolme kuukautta vanha!Äitin käsivarret vahvistuu ja selkä on jatkuvasti jumissa, niin kovasti poika on kasvanut. R käyttää jo 62-koon vaatteita ja ne muutamat vaatteet, joita oon ommellut, on kokoa 68 ja niitä pitää jo ihan hyvin päällä.

Imetys sujuu hyvin, ja meillä on ollut oikea tiheän imun (kuu)kausi - hyvästi ne ajat, jolloin sai nukkua pitkät pätkät yöunia. Vastapainoksi nukkuu onneksi päivisin hyvin, mutta myös jaksaa jo valvoa ja seurustella pitkään, parikin tuntia.

Nyrkkiä tunkee suuhun ja peukkuakin imee, tuttikin on käytössä. Viime aikoina on puklaillut syöntien jälkeen, pitää seurata joutuuko siihen ostamaan jotain lääkettä.

Iloinen poika ja naureskelee paljon. Vain jos ei kello yhdeksän olla jo nukkumaanmenohommissa, alkaa huuto, niin hyvin on rutiinit hallussa. Nyt on alkanut juttelemaan paljon, ja pitää jo päätä hyvin pystyssä jonkun aikaa. Pitäisi pitää enemmän lattialla mahalleen, mutta kun on tuo vilkas 2-vee niin se on vähän hankalaa. Menohalujakin selvästi jo olisi ja koittaa pönkätä itseään sylissä pystyasentoon koko ajan.

Suuri sielu pienessä vauvan ruumiissa. 💙


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!