Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

lauantai 17. lokakuuta 2015

Miikkareilla

Ainiin, kävimme taas vaatekutsuilla. Me&I:lta tuli vasta uusi naistenmallisto ja vähän aikaa sitten lisäyksiä lastenvaatemallistoon.


Kutsujen pikkuväki oli hyvin edustuskelpoista pikkuserkkujen mätsäävien omena-asujen kanssa! Sn tunika saatiinkin kummitädiltä synttärilahjaksi, legginssit tilasinkin viimeksi omilta kutsuiltani ja on olleet mukava lisä kaiken vaatekaapista löytyvän pinkin joukossa.
Meidän omalla pikkumiehellä syysmalliston body ja jostain aijemmasta nalle taskussa-housut (kirppislöytö), jotka mätsää kans kivasti yhteen, vaikkei nallet ihan samasta muotista olekkaan.
Lasten lisämallistosta löytyy pingviinejä ja jääkarhuja, joita aikani ihastuksissani hypistelin. Mutta todettava oli, ettei nämä ihan kelvanneet tällaisenaan. Oisin toivonut sinistä bodya ja pitkää tunikaa/mekkoa! Tuo mustakin on vähän liian synkkä omaan makuun.

Naistenvaatteista en ehtinyt kuvia oikein imetykseltäni räpsimään eikä edustajalla sitä lisävaatemallistoa ollutkaan. Rehellisesti pitää silti sanoa, että tuo uuden malliston 70-luvun retrohenkisyys siksak-kuvioineen ei ole minun mieleen. Siksi oon tykännyt näistä nykyisistä lastenvaatemerkkien mallistoista, kun niistä tuo retro on karissut aika hyvin pois - ja nyt se siis tuli takaisin.

Toisin sanoen, selvisin kutsuilta tilaamatta mitään!

PS. Kutsujen jälkeen kotona tuli melkoinen WTF-fiilis, kun en löytänyt näitä kännykällä otettuja kuvia mistään puhelimen syövereistä ja luulin jo, että olinkin "lainannut" jonkun toisen puhelinta! Eri asetuksia räpeltäessä kyllä ne sitten jostakin ilmestyivät esiin, olikin tallentuneet puhelimelle eikä muistikortille. No nyt tää puhelin poistaa itsekseen tuota muistikorttia käytöstä koko ajan enkä edelleenkään tiedä, että minnehän se välillä ne kuvat tallentaa, kun osa niistä vaan katoaa mystisesti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!