Instagram @sarkkuk

keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Jotain itselle

Vast'ikään FB:n kangasryhmästä ostettu palapussi sisälsi kaksi erikokoista palaa Noshin sinistä ministar-kangasta. Vaikka pikkuompeluksetkin tuosta houkutti, niin tuo materiaali (flame) ja palaset ihan huusi tekemään niistä erääseen omaan liehuketakkiini pohjautuen itselle ompelusta. Piirsin siis itse kaavat tuon vanhan takin pohjalta. Harmiksi oli nuo kangaspalat tietysti aavistuksen liian pieniä, ja kaavapaloja pyöritellessäni ei auttanut kuin toivoa, että joku sentti sieltä ja täältä pois ei haittaisi lopputulosta.

(Mm.) Alalankaa sylttäävä lainaompelukone ei paljon hommaa helpottanut. Lopputulemana eihän se takki sitten istunutkaan päälle, niin kuin piti. Korjauskikkaa miettiessäni onneksi keksin, että vika on aavistuksen liian lyhyissä kappaleissa, eli mm. olkapäät ei olleet oikeissa kohdissaan. Eri vaihtoehdoista valitsin takkiin sitten resorit kaulukseen, samoin lyhyitä hihoja pidentämään talvikäyttöönkin mukavaksi.





Tällaiseksi "kankaantuhoamisprojektiksi" lopputulos on ihan hyvä ja itse kyllä tykkään. Ompeleet nyt ei lähempää tarkastelua kestä (edelleen haaveissa on saumurin osto) mutta näin ensimmäiseksi vaatteeksi itselleni on menestys vrt. siihen, että yläasteen kässäntunnilla suherrettu huppari ei kyllä päässyt kertaakaan käyttöön...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!