Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Aatonaatto

[x] Viimeisetkin joululahjat ostettu ja paketoitu.

Ei vaatinut kuin neljä ostosreissua :)) Kaupat aukes klo 12 ja jo klo 12.15 oli parkkipaikat tupaten täynnä.


[x] Ensimmäiset joulutortut (kyllä) syöty.

Käytiin morjestamassa veljen lapsia, ja viemässä sinne ne lahjat, jotka pukki oli jo vahingossa tuonu meille väärään osotteeseen. Kummityttö oli leiponut torttuja ja pitihän niitä maistaa pari, kun oli niin hyviä (en yleensä välitä tortuista kyllä juurikaan). Oli kuulemma pipareitakin leiponeet, mutta ne oli jo kadonneet parempiin suihin... :) Samalla muuten tuli yksi back up plan kämppäasioille (siitä joskus myöhemmin enemmän).

[x] Ensimmäiset joululahjat saatu - ja avattu.


En oo toivonutkaan kait mitään, joten enpä nyt mitään lahjoja ootakkaan. Siks on sitäki mukavampaa, jos saa edes jotain pientä.

[x] Joulukakku tehty.

Vallun kanssa leivottiin iltapäivällä, ja Vallu oli oikein hyvä kokkikaveri - ainaki kuppien tiskaamisessa.


[x] Joulun odotus käynnistetty.

Aamulla herään luultavasti aikasin (jos pariin viime aamuun on luottaminen - oon heränny klo 5.30 ja 7 viime aamuina) ja alan kattoon Joulupukin kuumalinjaa. Harmi vaan, kun just luin uutisen, että Joulupukki ei olekaan enää sama :((

Aamupäivästä käydään porukoilla. Aijon muuten syödä niin että napa rutisee, myös viime vuoden joulun edestä! S&S jatkaa matkaansa muille sukulaisilleen ja minä jään kissoja joulun ajaksi vahtimaan = Vilin kanssa syödään kinkkua.Oikein rauhaisaa joulun aikaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!