Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 11. joulukuuta 2012

Oulussa on niin kylmä, että patsaatkin tarvitsee vaatteet

Kävin eilen päiväseltään asioimassa kaupungilla. Oli hyvä pyöräilykeli, joten tuli samalla nähtyä kaupungin laitojakin (ihan kuin Oulu niin iso paikka olis..).


Torinranta oli saanut taas joulukuusen. En sitä Coca Cola -kuusta viime vuonna päässyt näkemään :( Toivottavasti tämän koristeet säilyis tallessa.

Ks. paidan tarina: Kaleva

Hoksasin tuossa muuten vasta eilen illalla miettiä, että millonkas sen joulutorin oli tarkotus tulla tuonne?? Ei siellä nimittäin näkyny sellasesta merkkejäkään. Miten juntti kaupunki kylä tänki pitää olla, ettei tänne voi saada mitään aitoa markkinahenkeä, höh. :(
EDIT: Jaa on se tori siellä kuulemma, mutta avautuu vasta klo 14.

Kävin Vanillassa syömässä salaattilounaan. Vissiin otan aina tuon saman setin: lohi, kana, kurkku, ananas. Ois kyllä parempi, jos tuo liha/kala -puoli vaihtuis proteiiniksi, niin ei tarttis tuolla lailla sekottaa kalaa ja lihaa keskenään, vaan vois valita siihen toiseksi vaikka juuston, kananmunan tai jonkun toisen proteiinin.


Kävin myös katteleen kaupoissa hieman tarjontaa ja vinkkejä joululahjoiksi. Tuskin montaa pakettia tarvii tänä vuonna ostaa, vaan ostan mää nyt varmaan kuitenki :P Lähinnä bongailin ideoita, ja missä kaupassa nyt on mitäkin. Mää kun yleensäkin oon niin hidas päättämään, mitä ostaa ja mistä, niin tuli nyt jo ennakkoon tehtyä se pää(ttämä)tön haahuilu.


No, ihan tyhjin käsin ei tarvinnut kaupungilta poistua. Pitihän sitä samalla katsella itsellekin tarjontaa, ja Anttilassa satuin kävelemään jonkun alelaarin ohitse ja sieltä bongasin kaipaamani. Meinasin jo tyytyä ainoaan saatavilla olevaan, mutta sitten hoksasin muutaman parin lisää:


TALVIKENGÄT! Tän tyyppisiä oon ettiny, eli kunnon toppasaappaat kerrankin. Oli sittenkin onni, etten viikko sitten ehtinyt kaupoille, kun mielessä pyöri yksi kenkäpari Prismasta asiakasomistajapäivien aikaan. Ja eipähän tarvinu nyt päättää arpomani kahden värin, mustan vai valkoisen, kesken, kun tässä on molempia. Kenkäsuunnittelija on ehkä hieman vetäny överiksi tuon karvan kanssa, mutta ihan kivalta nuo näytti silti...


...etenkin Vallun ja Veikan mielestä. Nyt kauhulla odotan sitä päivää, kun bongaan Vallun tyytyväisesti hymyilevän naaman ja jyrsityt kengät olohuoneen lattialta. Ja koska bongasin nuita lisää, niin päädyin sitten ottamaan numeroa isommat, niin saa tungettua housun lahkeet tuonne sisään, eikä jää rumasti lerpattamaan polviin. Näistä kengistä köyhdyin muuten kymmenen euroa, joten nappiostos, sanoisinko.


Nyt ei palele! Lumi ja pakkanen saakoon tulla.

2 kommenttia:

 1. Mä syön monesti Vanillan salaatin niin, että otan vaan lohen liha/kalapuolelta ja loput rehupuolelta, varsinkin jos siellä on kananmunaa tai raejuustoa. Tykkään kyllä enemmän yliopiston salaattibaarista, kun siinä on monesti juustoja liha/kalapuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuolla ei tainnu nyt olla valikoimissa minkäänlaista juustoa :(

   Poista

Ilahduta kommentillasi!