Instagram @sarkkuk

maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi 2012: 2/2

Heinäkuu


Vuoden odotetuimmat ja parhaimmat bileet koitti, kun isosisko meni naimisiin. Jäinkin pidemmäksi aikaa Ouluun töiden merkeissä. Heinäkuusta muistan viileät ilmat, sateet ja ukkosen. Koitin syödä terveellisesti, ja käytiin lähimaastossa mustikassa. Aikamatkattiin myös kivikaudelle.

Elokuu


Täytin mahaani sekä siskon pakastinta mansikoilla. Kuun puolivälissä matkustin Tampereen ja Hookin siipien (nam!) kautta Ateenaan. Sielläpä vihdoin ja viimein sain graduani varten tarvitsemani materiaalin kasaan. Jatkoin matkaa Santorinille, jossa gradun ahkeran pakertamisen lomassa ehdin hieman loikoilla biitsillä, uida ja jatkaa juoksuharrastustani.

Syyskuu


Jatkoin terveellistä syömistäni mm. tuoreiden hedelmien avulla (nami). Käytiin parina ilta A:n kanssa ulkona syömässä ja jälkidrinksuilla - saatiin erinomaista palvelua ja herkullista jälkkäriä, jonka vedin hyvillä mielin naamariin :) Juoksentelin edelleen aamuisin, ja muutaman kerran kävin vielä uimassakin. Loppukuusta aloin hoitaan pihalla pyöriviä kissanpentuja. Kuukauden paras saavutus oli kuitenkin se, että lopetin tupakanpolton! Se kävikin varsin helposti, sillä se oli jo liikuntaharrastuksen myötä vähentynytkin jo aivan minimiin. Kun vielä sen jälkeen tupakka alko haiseen pahalta, ja pian myös maistuun vielä pahemmalta, kävi lopettaminen aivan luonnostaan.

Lokakuu


Alkukuusta käytiin parin päivän reissu Ateenassa, A papereiden ja minä opiskelujen perässä, ja sainkin viimeisen silauksen gradun kirjallisuudesta kasaan. Tällä reissulla myös uin kesän viimestä kertaa. Samalla reissulla sairastuin syysflunssaan, ja siitä jatkui jonkun aikaa pahan olon ja ruokahaluttomuuden riemukulku, jonka sain kuitenkin lannistettua kaupasta löytyneillä näkkäreillä. Taistelin juoksemisen ja suklaakakkuhimon kaksinkamppailussa, ja kakkuhimo valitettavasti voitti :D Sain kuitenkin gradun kirjoitettua kasaan, ja sen jälkeen taas aikaa kävelyksi muuttuneelle harrastukselle läpi tyrskyävän rannan. Lucyn ja Lisan kanssa jatkettiin kissaemona ja -setinä toimimista.

Marraskuu


Jatkoin kissanpentujen pelastamistöitä, ja möllötin kotona omien poikieni kanssa mm. suomalaisia sarjoja katsoen. Kuun puolivälissä menin Tampereelle koiravahdiksi, ja söin mm. kauan himoitsemaani pitsaa! Tulin Ouluun, ja kävin juoksemassa Cooperin testin. Vallun kanssa alettiin lenkkeilemään.

Joulukuu


Edustin arkeologian pikkujouluissa tulevaisuuden minääni eli hullua kissanaista. Lumi satoi, ja ulkoiltiin Vallun kanssa rapeissa -20 - -25 pakkasissa. Itsenäisyyspäivää vietettiin hyvän ruuan ja voittoomme päättyneen (jokatorstaisen) Caion tietovisan parissa. Jouluna  Jouluviikolla syöpöttelin itseni ähkyyn hyvällä ruualla ja suklailla. Vuoden saldoksi jääkin jo melko muhkean kokoinen pötsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!