Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uudenvuoden aatto

Vuosi vaihtui jälleen kerran ja tosi nopeaahan se viime vuosi taas menikin. Aattoillan suunnitelmat oli hieman epäselvät. Serkku kutsui alkuillaksi luokseen illanviettoon, jossa olikin tarkoitus piipahtaa, kuitenkin siskoni halus ensin saunomaan, joten käytiin ensin muualla.


Itse kun olin jo täysissä tällingeissä, niin jätin saunan väliin ja sen sijaan keskityin katsomaan TV:stä ihanaa kissakoti -ohjelmaa. Siitä kissakodin naisesta tais tulla yks mun elämän idoleista. Määki tahon kissakodin ja pelastaa sinne kaikki maailman kissat! :(


Minun juomiset rajoittui tälle aattoa mansikkakuohujuomaan. Muuten hyvä, aito mansikkainen makukin löytyi, mutta vähän turhan makeaa. Mutta paremman puutteessa hyvin kelpasi.


Lopulta aikataulu venyi niin tiukaksi, ettei sinne serkulle enää ehdittäis, ennen ku ne ehtis lähteä jo kaupungille päin, jonne meillä taas ei ollut intoa lähteä. Mietittiin muita suunnitelmia, lopulta kuitenkin päädyttiin menemään porukalla takaisin siskon kämpille.


Täällä paikalliset kakarat alotti tuon ilotulitteiden ampumisen jo neljän maissa iltapäivällä. Saman tien juoksi Vallu kauimmaiseen pesuhuoneen nurkkaan turvaan. Siellä se sitten kyhjötti lähes koko illan, vähäksi aikaa sen huomio kiinnitty kämpille saapuviin ihmisiin. Kovasti se kuitenki halus iltapissille, mutta ulko-ovella sille jo iski paniikki, kun viereisellä  parkkiksella ja sitten vähän joka puolella paukkui ja räiskyi. Justiinsa saatiin pikapissi hoidettua ja sitte olikin jo kiire sisälle :(


Iltapalaksi vetelin perinteiset pari (kylmää) nakkia ja pottusalaattia. Keskiyön maissa bongailtiin parvekkeelta raketteja, sieltä kun on hyvät näkymät 3/4 Oulua. Melko paljon näytti palavan rahaa taivaalla, mutta siitä huolimatta tulitteet oli aika säälittävän näkösiä tusauksia muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.Kohta muut lähtikin jo baarijatkoille, mutta itte totesin viisaammaksi jäädä vaan nukkumaan. Tosin se olikin oma hommansa, kun vähän väliä joku pommi paukkui, ja vielä kolmen jälkeen Vallun piti paeta takas kylppärin nurkkaan. Sitten saapuikin baariporukka tänne jatkoille, yritin kuitenki nukkua ja varmaan joskus yhdeksän jälkeen tuli sen verran hiljasta, että ei tarvinnu puolen tunnin välein raottaa silmiä :D Olin siis minäki melko väsyny ja pääsärkyinen uudenvuoden päivänä.

Kollektiivisen krapulapäivän pelastukseksi haettiin pitsaa ja katsottiin illalla muutama leffa. Tuon pitsa- ja karkkiähkyn jälkeen onkin hyvä hetki suunnata ajatuksia jälleen kerran sen terveellisen ruokavalion ja entistä ahkeramman liikkumisen pariin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!