Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 8. tammikuuta 2013

Hyötyä jäsenyydestä

Lukuvuoden alkajaisiksi piipahdin tänään yliopistolla. Tarkotus oli mennä printtaan pari lappua ja samalla hoidella pakolliset kuviot, mutta niinhän mää vasta mennessä muistin ne lappuset, jotka siis oli omalla koneella vielä puolivalmiina, enkä jaksanu enää kääntyä takas säätään.

Kerrankin ihmisen näkösenä liikenteessä.

Viimestä viedään (never say never..). Piti hakea tarra opiskelijakorttiin. Mulla oli siinä se syksyn tarra pelkästään, niin se täti otti nyt sen sitten kokonaan pois ja laitto koko lukuvuoden tarran sen tilalle. Vielä hyötyy siis opiskelija-alennuksesta pitkälle kesään / alkusyksyyn saakka.


Samalla sain viimein OYY:n kalenterin, kun en sitä sillon syksyllä tarraa hakiessa saanut, kun niitä ei vielä ollu tullut painosta. Alkaa taas olla sen verran muistettavia aikatauluja, ettei oma pää pysy mukana ja kännykän / tietsikan kalenteri on hieman epäkäytännöllinen, jos äkkiä pitää tarkistaa aikatauluja. Tulee siis erittäin tarpeeseen.


Todistettavasti oon opiskellutkin vasta viisi vuotta, hähäh ;) Oikeestihan tää on siis toinen opiskelijakortti, jonka hommasin syksyllä 2008 pöllityn lompakon mukana menneen tilalle. :(


Ja kuten uhkasin, niin ostin samalla sitten tuon sporttipassin (23 e / kevät). Nyt sitä ei auta ku alkaa käyttämään. (Viimeksi kun tuon ostin syksyllä 2005, niin sen käyttö ei montaa viikkoa kestänyt). Silläkin tuolle kalenterille on nyt käyttöä. Tänään en kuitenkaan jaksa, ku oon nyt kahtena aamuna koittanu vetää hieman reippaammat aamulenkit (jalat tuntuu olevan jo levon tarpeessa) ja huomenna kun mulla on Raksilan suunnalle asiaa, niin suunnittelin käyväni uimassa! Perjantai-iltapäivälle jos ei muuta nyt kuitenkaan ilmaannu, niin bongasin parikin kokeiltavaa jumppaa, joihin suunnittelin meneväni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!