Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 11. tammikuuta 2013

Aaltoja

Hähää, virukset ja influenssat selätetty. Eilisen särkylääkkeen jälkeen olo on kohentunu, eikä niistä tänään ollu tietoakaan. Mikä lie kävi pelottelemassa, kyllähän oikean taudin vissiin pitäis kaataa sängyn pohjalle moneksi päiväksi.

Tein sitten keskiviikolle suunnitellut menot tänään. Kävin ensin poliisilaitoksella tiedustelemassa ulkomaalaisten lupa-asioista. Tää ruljanssi ansaitsee varmasti jossakin vaiheessa oman sepostuksensa, toivottavasti positiivisen semmosen. Lopputuloksena, että sain vastaukset kysymyksiini, mutta että minä en asialle pysty Suomesta käsin paljoa tekemään, vaan A. joutuu itse tekemään ne hakemukset Ateenan suurlähetystössä. Se on menossa kuun lopussa joka tapauksessa taas Ateenaan, eli lähetän ens viikolla sitten A:lle kaikki paperit, mitä se tarttee. Vielä vois varmistella pari asiaa soittamalla Maahanmuuttovirastoon. Ottaa muuten päähän sen jälkeen, jos ne paperit ei ookkaan niinku pitää, ja hakemus sen takia hylätään, ei nimittäin ihan ilmasta tuo homma oo (monimutkaista on!).


Siinä sitten kun kerran Raksilan suunnalla olin, niin kävin siellä uimassa. Opiskelijalle kertalippu on päiväsaikaan 2,50 €, eli ihan hyvä hinta, jos sillon tällön käypiki. Polskuttelin menemään eläkeläisten ja koululaisten seassa. Autoa kun jätin parkkiin, mietin että riittääköhän se 2 h pysäköinti mihinkään, mutta hyvin se justiinsa riitti. Altaassa viihdyin sellasen tunnin ajan, ensin n. 15 min uintia, sitten kokeilin vesijuoksua mummeleitten seassa. Jaksoin lopulta puoli tuntia sitä, ja kun altaasta nousin, niin meinas kyllä jalat olla hyytelöä, eli kyllä se vissiin tehokasta sittenkin on. Vielä loppuun 15 min uintia. Saunan jälkeen tuntu, että oli kyllä kaikki energia käytetty. Uinti oiski hyvää harjotusta tämmöselle tekniikkavammaselle. Hiihdossa kun en osaa käyttää käsiä, ja uinnissa puolestaan en osaa käyttää jalkoja, niin nuo vähän kuin komppais toisiaan. :D


Viruksista puheen ollen, oli muuten uimahallin saunassa jotaki hygieniapakkomielteisiä naisia. Toinen aloitti (tai jatkoi, en kuullu alusta asti) siitä, kuinka saunassa kaiken maailman sienet leviää, kun on kosteaa, että hyvä kun on kaikilla pefletit (kröhöm, mulla ei ollut, kun en tosiaan sellasta muistanu mukaan ottaa eikä niitä ollut missään tarjollakaan, eli siitäs saatte minun kupat, aidsit, sienet ja muut taudit) (ei tullu niillä mieleenkään, että kuinkahan usein nuokin kloorilla hinkataan...) Siitä keskustelu sitten jatkui puupintoihin, että puu pesee itse itsensä bakteereista, että esim. leikkuulaudoissa muovisissa on bakteereja, mutta puisissa ei. Toinen siinä sitten kauhisteli, että hälläki on kaks muovista leikkuulautaa. Siitä aasinsillasta sitten noroviruksiin ja influenssoihin, että nyt oli pitäny toisen ostaa oikein käsidesiä, johon tämä toinen, että hänellä oli kolme käsidesipurkkia käytössä sillon, kun oli sikainfluenssaa (niin, norovirushan ei kuole käsidesillä, vaan ihan normaalilla saippuapesulla).

O__o


Aattelinki kohta alkaa kokeilemaan Raatin uimahallia, siellä en oo vielä kertaakaan ees käyny. Nimittäin kun pian asun siinä melko lähellä, Tuiran huudeilla omassa pikku yksiössä, jossa kyllä vähäksi aikaa on ihan riittävästi tilaa. :)

Semmosia pläänejä lähiajoille, mutta nyt alan tekeen pitsaa, eiköhän se oo ansaittu parin päivän ruokahaluttomuudenkin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!