Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 15. tammikuuta 2013

Mainoksen uhri

Pari päivää oon pitänyt itteni kiireisenä. Eilen mm. yliopistolla, tänään liikunnan parissa. Eilen aamulla menin ajoissa lipastolle, että saisin printattua papereita. Tuo gradu, joka mun piti opponoida, ei suostunu yhteistyöhön mun koneella kaikilta osin, eli sekin piti vielä käydä läpi yliopiston koneella. Siellä sen sentään näki oikein, mutta tulostaessa meinas palaa käämit, kun sitten se ohjelma ja tulostin ei taas olleet yhteistyökykysiä. No, ei se niin vakavaa ole, ja sain opponoitua työn oman koneen avustuksella. Oisin käyny salaattibaarissa syömässä, mutta en sitte aamupäivällä ehtiny, ja sitten se oliki suljettu aikasemmin ku muut linjastot :( Pitää varmaan huomenna käydä, kun meen vihdoin ja viimein jutteleen ohjaajan kanssa, että mitä tuolle mun omalle gradulle vielä tapahtuu.


Sitten käytiin vielä täydentämässä kirppistä, ja mentiin Citymarkettiin. Koska ajettiin Raksilan ohitte, niin käytiin siellä, mutta kaikki siellä oli kaikki! Koitin kovaan ääneen manata koko paikkaa, että mainostavat tarjouksia monelle päivälle, eivätkä sitte pidä etes varastoja täynnä. Toivottavasti joku kuuli..


Se ei sitte auttanu, ku tänään aamulla lähteä sitte toiseen Cittariin. Sitä ennen kävin kuitenki Vallun kans juoksentelemassa, vaikka ei aluksi ois tehny yhtään mieli, niin kummasti se energia sitte jostain löyty. Sitte vielä pyöräilin tuonne cittariin, ja siellä oli kuin olikin, mitä himoitsin..

Iltapäivällä päätin nyt sitten viimein ottaa myös Sporttipassista hyödyn irti, ja lähdin Norssille kokeileen jumppia. Valittin sieltä Easy -jumpan, joka pääasiassa oli venyttelyjä ja pientä lihaskuntoa, ja sen jälkeen jäin vielä Zumbaan, kun energiaa tuntu vieläki riittävän. Siinä vaiheessa mulle kasvokin kaks vasenta jalkaa, ja yritin pysyä vaan mukana. Varsinki hävetti, kun siellä oli jotain espanjalaisia tyttöjä, ja sitten piti zumbailla jotain salsan askeleita.. ääk :D Ja ei, jouduin viimein alentumaan ja opettelemaan ne Gangnam stylen askeleet, kun eiköhän sekin ollut otettu tuohon settiin mukaan.. olin varmasti ainut, joka ei sitä hevostanssia osannu hyppiä.

Mutta lopussa kiitos seisoo, ja aivan hyvillä mielin söin sitten iltapalaksi sitä cittarista himoitsemaani, etsimääni ja kaipaamaani jäätelöä.


(Kevytversion jäätelöstä tein vahingossa eilen iltapalaksi, kun sekotin kohmeisia vadelmia ja maustamatonta jugurttia keskenään. Kokeilkaapa!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!