Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Aleostokset

Aiemmin jo mainitsin, että mulla olis muutamat pakolliset vaatehankinnat, ja kun vaatteita on hankala toivoa joululahjaksi, niin keskitin nämä hankinnat alennusmyynteihin.

Pitkän aikaa on pitänyt hankkia urheiluliivit. Jep, en ole omistanut, koska sellasia mukavia ja sopivia on hankala löytää ja vieläpä edullisesti. Mielessäni oli eräs putiikki, josta ne oisin kotiuttanu, mutta mäihä oli melkoinen, kun tavallisten ruokaostosten lomassa löysin Tokmannilta alerekin, jossa oli viimeinen pari urheiluliivejä alennuksessa. Koko ei ihan täsmännyt ja epäilytti, mutta sovituksessa totesin, että liivit joustaa just sen verran, että normaalia pienempi rinnanympärysmitta antoi sopivasti myöten. Nämä onkin ollut ahkerassa käytössä, ja liekkö näiden syytä, että innostus on parantunut ja vauhti lisääntynyt :D


Varsinaisille aleostoksille en siltikään mennyt kuin kahteen kauppaan. Kappahlista löysin ainoastaan koruja - niitähän ei voi naisella olla ikinä liikaa!


Muutama muukin tarvehankinta oli, ja mulla oli vielä parin vuoden takainen joululahjaksi saatu lahjakorttikin käyttämättä (!) eli suuntana oli sitten H&M. Sieltä tiesin tarvitsemani löytäväni alennuksessa.


Harvoin ostan yleensäkkään mitään housuja, varsinkaan liikkeistä (kirppiksillä silloin tällöin sattuu hyvät vastaan, ja muulloin lähinnä pengon siskon vaatekaapit pitämättömistä läpi, kun en ite vaan löydä ikinä sopivia), mutta nyt oli jo pakko. Löysin parit kivan malliset, ja ne olikin päällä niin täydelliset, että ostin kahdet saman tien, normifarkut ja sitten hieman stretchimmät. Näillä aijon pärjätä vähän aikaa. Farkkumalliset on just sen verran tiukat, ainakin sukkahousut/pitkikset jalassa, että aijon pitää liikuntamotivaation yllä ja mahtua niihin vielä keväälläkin! Oli onneksi puoleen hintaan. Molemmat onkin nyt kulkeneet jalassa mukana (ja farkut jo vilahtaneet parissa aikaisemmassa kuvassa täällä).


Lisäksi löytyi perustoppi ja söpö pitsipaita puoleen hintaan. Pitsipaita oli hieman reilulla koolla, mutta pienempiä ei ollut jäljellä, ja eipä tuo pahalta näyttänyt hieman löysänäkään. Tarpeeksi köyhdyin silti näistäkin, eli seuraavat puoli vuotta yritän taas keskittää vaateshoppailun kirppiksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!