Instagram @sarkkuk

torstai 6. joulukuuta 2012

Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi 95-vuotta!

Itsenäisyyspäivä. En ole hirveän isänmaallinen, ennemminkin maailmankansalainen :) Mutta tietysti oman maan ja kansan itsenäisyys on tärkeä asia. Vielä enemmän sitä oppii arvostamaan, kun on poissa kotimaastaan ja näkee, että kaikkialla ei ole asiat näin hyvin. Konkreettisen muistutuksen joka hetki asiasta antaa myös poikaystäväni - Palestiinan tilanne kun on mitä on, eikä se paljon paremmaksi näytä muuttuvan. Kuvitelkaa ite, miltä tuntuis, kun ei oliskaan kotimaata, missä olla.


Arvostetaan siis sitä, mitä meillä on, eikä aina vaan valiteta siitä, mitä puuttuu - jookos kookos?




Tuossa yllä voi nyt kuvitella Suomen lippujen liehuvan vapauden tuulessa. Ei nimittäin tuolla -19 pakkasasteessa tuulen tuiverrustakaan näkynyt.


Illalla olisi jos jonkinlaista ohjelmaa, ja jostain piti karsiakin. Päädyimme pitämään tänään tuon Caion tietovisajengimme pikkujoulut. Aiemmin pohdin osallistumista ylioppilaiden soihtukulkueeseenkin, mutta sinne ei nyt ehdi, enkä kyllä näillä pakkasilla lähtiskään sinne paleltumaan. Menköön kynnelle kykenevät, hienon näköistä se varmasti on. Lisäksi olisi myös Caion tietovisakin tänään, vaan saas nähdä, ehditäänkö notkuvan ruokapöydän äärestä sinne vielä.


Pitäis myös ilmeisesti hakea porukoiden Beeba-koira hoitoon tänne muutamaksi päivää, kun äiti lähti reissuun. Saas nähdä, mitä siitäkin tulee muun eläinkatraan ja kerrostaloasumiseen tottumattomuuden kanssa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!