Instagram @sarkkuk

lauantai 27. kesäkuuta 2015

BabyBox

Vinkki vitonen heille, ketkä ei vielä tienneet vauvan tuotepaketista nimeltään BabyBox.


Kyseessä on siis paketti, jonka jokainen odottaja voi hakea ilmaiseksi lähimmästä Lastentarvikeliikkeestä. Omani "tilasin" jo joskus keväällä, jossakin seuraamistani blogeista asiasta mainittiin. Tämä on vissiin sen verran uusi juttu, että esim. vuonna 2013 ei ainakaan näitä ollut vielä jaossa, tai sitten asia on mennyt täysin ohi. Ainakin nopeasti asiaa googlettamalla aiheesta löytyy runsaasti blogipostauksia vuodelta 2014, eli taitaa olla viime vuoden lanseeraus.


Hain paketin ennen juhannusta Oulun Lastentarvikeliikkeestä, kun asiaa oli tuonne Limingantullin ympäristöön ja muistin sähköpostissani vielä odottavan koodin paketin noutoa varten.



Paketti sisältää erinäisen määrän pientä mainosmateriaalia. Jonkin verran näissä on ilmeisesti paikkakuntakohtaisia eroja. Omassani oli Lindexin sukat + alekoodi, Me&I:n kuolalappu, Folksamin vihreä (kuola)liina, Emman tuttipullo, Vaukirjan "Vauvan syntymä" -kirjanen, Pampersin pari näytevaippaa sekä läjä etukuponkeja.





Siinä mielessä hain paketin kreivin aikaan, että nuista alekupongeista ei olisi ensi kuussa ollut enää mitään hyötyä. Vähän kritiikkiä myös sitten tuohon sisältöön, että jos tätä pakettia edelleen on jaossa, niin voisi sen sisällönkin tarkastaa ja päivittää. Me&I:n 10€ etukuponki on ollut voimassa 30.9.2014 saakka, Lindexin 30% etukupongin voimassaoloaika oli 30.6.2015 eli justiinsa ehdin käydä sen hyödyntämässä. Eipä sillä, ilmaiseksi kun tämän paketin joka tapauksessa saa, mutta vähän turhia on siis osa näistä mainosmateriaaleista, jos joku nyt päättää paketin tilata ja noutaa (mielelläni olisin nimittäin tuota Miikkareiden kuponkia hyödyntänyt). Vai onko paketti todettu hyödyttömäksi, sitä ei enää aijotakkaan jakaa, kun nämä jäämistöt loppuvat? Joissakin paikkakunnilla on pakettiin sisältynyt lisäksi esim. body (jollainen kyllä itselleni on jo jotain kautta tullutkin, eli kirppiksiltä näitä bongannee) eli hieman hämmentävää, millä perustein laatikot pakataan.


Joka tapauksessa, jos joku haluaa tilata paketin itselleen, niin se onnistuu helposti seuraavasta linkistä: Ilmainen BabyBox.


4 kommenttia:

  1. Mulla oli body (Joensuu ) muttei sukkia. Muuten täysin sama sisältö, kirjoittelenkin tästä paletista pari (?) kuukautta sitten :)

    VastaaPoista
  2. Voi olla että juuri sun postauksesta muistin tän itekkin tilata! :)

    VastaaPoista
  3. Mä en ole kuullutkaan tästä! Mahtava juttu! :)

    VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi!