Instagram @sarkkuk

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle?

Meidän neitokaisen 2-vuotissynttärit lähestyy kovaa vauhtia. Paljastettakoon, että itse olen jo hankkinut tytölle lahjat, kun kauppareissulla sattumalta tuli mielessä olleet asiat vastaan. Kun leluja ja vaatteita meillä on jo paljon, niin hirveän vaikea oli itsekään keksiä, mitä tuommoiselle pienelle taaperolle ostaisi. Parhaimpia ideoita saa monesti vierailemalla jonkun samanikäisen luona ja näkemällä, mikä lasta oikeasti kiinnostaa!

Ensimmäinen idea syntyikin keväällä erään Sn kaverin synttäreillä. Heillä oli 2-3 -vuotiaat lapset saaneet joululahjaksi pomppueläimen. S oli kovin kiinnostunut lelusta, vaikka ei vielä hahmottanut, miten sillä leikitään. Sen sijaan pikkuisen isommat kaverit osasivat jo sillä leikkiä, ja tämä tuntui hauskalta vekottimelta!

Kuva: Karkkainen.com



Lapsemme sai joululahjaksi meiltä leikkikeittiön, ja lisävarusteiksi silloin ainoastaan astioita. Onkin tähän asti vaatinut mielikuvistusta valmistaa keittiössä ruokaa. Siispä toiveissa on edelleen erilaiset ruoka- ym. lisävarusteet leikkikeittiöön. Näitä löytyy monesta kaupasta sekä muovi- että puuversioina ja varmasti molemmat kelpaa meidän leikkeihin.

Kuva: jollyroom.fi

Nukkeja meidän neidiltä löytyy pari kappaletta, mutta mikä tekis nukkeleikeistä mukavampaa, niin heille voisi ostaa (tai  miksei itse tehdäkin, jos intoa löytyy) nukenvaatteita.

Kuva: lekmer.fi

Meidän prinsessalle voisi jo joku korusettikin kelvata. Ainakin kaulakoruja ja pinnejä hän tykkää toisinaan pitää - pompulat sen sijaan viskataan menemään.

Kuva: ninja.fi

Ja jotta ei kaikki olis näin pinkkiä ja muutenkin sukupuolipainotteista, niin kyllä meidän neitokaista kiinnostaa "poikien" jututkin - helikopterit, autot, mopot, lentokoneet yms. Eli niihinkin liittyvä on hyvä lahjaostos varsinkin nyt, kun tulossa on seuraavakin leikkijä.
Kuva: hobbyhall.fi

Lelujen lisäksi suosion saanee varmasti myös erilaiset kirjat tai askartelu- ja piirustusjutut. Eikä meille kaiken tarvi olla uuden uutukaista, myös kierrätettyjä ja/tai itse tehtyjä juttuja arvostamme! Vaatteita jos haluaa ostaa, niin meille menee koko 86/92 ja ne kestää varmasti vuodenkin verran, eli pitkäaikaiseen käyttöön sopivaa olisi hyvä saada. Ja tärkeintä ei ole edes se lahja vaan synttärivieraiden läsnäolo! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!