Instagram @sarkkuk

lauantai 19. joulukuuta 2015

Lahjaksi äidille

Kun nyt kerran tuli lapsillekin tehtyä joululahjatoivelistat, niin tehdäänpä sitten itsellekkin. Aika vaatimaton olen, eikä äkkiä tullut mieleen kuin pari pientä juttua. Mutta kun nyt aloin miettimään urakalla niitä juttuja, mitä oikeasti olisi lahjaksi kiva saada, niin onhan niitä.





- Suklaata.
Vaikka mitään muuta en saisikaan, niin suu pitää saada makeaksi. Mielellään sitten kerralla vaikka enemmän. Meidän perheessä kun rakastetaan suklaata, niin se ei kyllä jää kaappiin pilaantumaan!

- Goretex-kengät
Oikeasti tarttisin kunnon talvikengät, joilla voi kävellä tuulessa ja tuiskussa. Pihistä-budjettiin löysinkin ihan lähikaupasta mieluisat pinkit Goretexit.

- Vanamo-korusarja
Ikuinen haaveeni on saada Kalevalan Vanamo-koruja. Yhtäkään en vielä omista. Mutta tämä vinkiksi myös miehille, että jotain naisen ihastelemaa korusarjaa olisi hyvä lahjaksi ostaa, kun sitä voi sitten täydentää useampina lahjahankintoina vuodesta toiseen. ;)

- Escadan hajuvedet
Toinen ikuinen lahjatoiveeni on Escadan tuoksut, joihin olen vain edelleenkin tykästynyt. Myös muut hedelmäiset tuoksut on mieleeni. Hajuvesiostokset vain yleensä on siitä vaarallisia, että tosi moni saa yökötys-/migreenikohtauksen vääränlaisesta tuoksusta, eli näiden kanssa saa oikeasti olla varovainen ja ainakin säilyttää ostokuitin!

- Tabletti
Jos taas jotain elektroniikkaa pitää listata, niin vaikka uusi puhelinkin on ollut monesti hankintalistalla, puuttuu meidän taloudesta tämän hetken hitti eli tabletti. Tablettien hinnat on nyt näköjään niinkin alhaalla, että tämä mahtuu kohtuulliseenkin budjettiin. Sopii myös miehille!

- Kodinkoneita
Ja kodinkoneita, miksipä ei? Tähän kategoriaan voisi listata mitä vain kotiäidin unelmia, mutta tällä hetkellä omaksi ykköseksi menee höyrypuhdistin, jonka avulla romanttisissa haaveissani siivoilen ohimennen niin lattiat kuin sohvatkin.

- Lahjakortti
Jos sitten haluaa pelata varman päälle, niin lahjakortti mihin tahansa on aina hyvä valinta. Esimerkkinä aineettomat kuten kampaamo-, hieronta-, kylpylälahjakortit, tai sitten vaikkapa vaate- tai alusasuliikkeeseen.



Näistäpä siis vain valitsemaan, nyt odotan vähintäänkin kaksi lahjaa saavani tästä listasta! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!