Instagram @sarkkuk

torstai 10. joulukuuta 2015

Pipariparimekko

Käsitöiden parista välillä! Hurahdin ihan nyt ompeluun varsinkin, kun ostin itselleni aikaisen joululahjan eli uuden saumurin!!! Kyseessä on "halpisversio" kun nyt kerran halvalla sai, ensin vois opetella yleensäkkin saumurilla ompeleen, ja ei sitä ikinä tiiä, jos innostus lopahtaa ja nuillakin olen omin silmin nähnyt jälleenmyyntiarvoa olevan. Eli Singer 14sh754 on kyseessä.

Mutta saumuriarvostelut toiseen kertaan, tulin esittelemään viimeisen luomukseni. Alotin tämän teon jo aikapäiviä sitten, mutta muut ompelut tuli väliin että meinasi jo usko loppua tämän valmistumiseen. Kaava on uudesta Ottobresta eli OB 6/2015. Ja vaikka jotai yksinkertaista aijoin tehdä ja tästäkin kaavasta aijoin muokata vähän yksinkertaisemman, niin tein kuitenkin (lähes) ohjeiden mukaan.







Siihen nähden, että ompeluohjeet oli aluksi täyttä hepreaa minulle, saumuria käytin ensimmäistä kertaa enkä ollut monia kaavoissa olleita juttuja tehnyt ikinä, olen lopputulokseen tyytyväinen ja ulkonäöltään mekko on kyllä suloinen.


Eniten tuotti hankaluuksia tuo takakaarroke ja muotolaskokset... epäilin jopa välissä leikanneeni kappaleet jotenkin väärin, mutta sain ne lopulta pähkäilyjen (=yrityksen ja erehdyksen - siis purkuoperaatioiden) jälkeen istumaan uomiinsa

Ja jos ei itse kaavassa jo ollut haastetta niin piti vielä lisätä applikaatio! Tämä oli kyllä mielessäkin jo, mutta viimeistään, kun onnistuin saumurilla tekemään tuohon rei'än, oli pakko jotain keksiä. :D Ja kultalangankin keksin ottaa mukaan kokeilunhaluissani ja sievähän tuosta tulikin.


Halusin tähän jouluisen napin, ei ollut oikein sitten kangaskaupassa muita vaihtoehtoja... Nepparihan tuohon kuitenkin tuli eli tuo on vaan valenappi ommeltu nepparin päälle!


Keksin tosiaan tuota kultalankaa käyttää tikkeihinkin. En uskaltanu kuin toiseen laittaa, jos ei se kestäkkään.

Eli lopputulos on sievä ja kaveriksi tein kans leggingsit, joita voi käyttää sitten myöhemminkin. Nyt tekisi mieli surautella lisää mekkoja, kun saisi ensin muut mielessä olleet projektit  alta pois!


Pipariparikangas: Pieni Hattutehdas
Multiraita: Nosh Organics


(EDIT: Poistin muutaman suoran kasvokuvan, kun häiritsevästi tulivat vastaan Googlen kuvahaulla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!