Instagram @sarkkuk

torstai 24. joulukuuta 2015

Rauhallista Joulua!

~♪~ ♫   ♪ ♫ ★~ ... Tonttu ei vaan saa unta. ~♪~ ♫   ♪ ♫ ★~

Tuossa aamuyön tunteina sai tuonkin laulun sanat aivan uuden merkityksen. Tehtiin meillä melkein läpsystä vaihto, kun isitonttu valvoi ensin alkuyön ja tämän alkaessa nukkumaan, minä heräsin. Kolmen maissa luovutin kun en saanut enää unen päästä kiinni, ja aloin tonttupuuhiin.



Joulustressi se lienee diagnoosi! Onneksi alkaa olemaan jo voiton puolella. Jouluruuat on pientä viimeistelyä vaille valmiita (imelletty perunalaatikko oli epäonnistua [tai itse asiassa onnistui liiankin hyvin eli omaan makuuni liian velliä ekalla kerralla] ), kalkkunan metsästys onnistui pieneenkin budjettiin (kiitos Lidlin pakasteallas!), vielä pitäisi se jotenkin paistaa. Joulupukin sain tilattua meillä käymään inhimilliseen aikaan, joulukuusi kaadettiin omasta metsästä ja saatiin lopulta sille paikkakin. Ei se vaatinut kuin pari tuntia, porakoneen, alumiinilankaa, oksien leikkausta, sohvan siirtelyä ees sun taas. Isi oli jo suunnittelemassa, että vaihtaa huonekalujen paikkaa ylä- ja alakerran välillä, tai naulaa seinän umpeen (itse vastaavasti olin jo ehdottamassa jonkin seinän kaatamista). Jossain vaiheessa olin jo valmis marssimaan lähikauppaan hakemaan muovikuusta (ehkä jo ensi jouluna?). Lopulta laitettiin se siihen missä oli viimekin vuonna, sillä erotuksella vaan, että tukittiin nyt tuo oviaukko, joka on ollut tän meidän taloremontin yksi viisaimmista aikaansaannoksista. No, äkkiäkös se pari viikkoa menee taas taloa kiertäen yhden oviaukon kautta.




Lahjat sain tosiaan viimein paketoitua, se olikin monen tunnin urakka! Ehkä vähempi ois enempi ensi vuonna, ottaen huomioon, että tuo vauvakin tulee luultavasti ensi vuonna saamaan isompia lahjoja...



Mutta eipä siis nyt muuta, kuin viimeiset hössötykset hoitamaan ja joulun viettoon. Nauttikaa itse kukin omalla tavallanne joulusta. Hyvää joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!