Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

perjantai 18. joulukuuta 2015

Vauvan joululahjatoiveet

Aihe mitä olen kuumeisesti miettinyt: Mitä lahjaksi meidän vajaa puolivuotiaalle pojalle? Kun lapsia on pienellä ikäerolla, ja kaikki tavara on vielä isommalta tallessa, on kyllä hankala miettiä, mitä vauvalta varsinaisesti puuttuisi.

Tässä siis päätin koota ihan randomisti viime aikoina mieleen tulleita haaveita, joita voisi löytyä meidän ja jonkun muunkin puolivuotiaan toivelistalta.


- TrippTrapp -syöttötuoli.
Tämähän on ollut ostoshaaveissa niin kauan, kuin ensimmäisen kerran tämän syöttötuolin näin ja se on kyläillessä edelleen myös meidän kaksivuotiaan lempituoli. Tämä tuoli kun olisi pitkäikäinen ja aika ajankohtainen hankinta kohta ruokailuja aloittavalle vauvalle. Tuoli tietysti vaatisi ainakin vauvan istuinsetin ja pehmusteet lisähankintoina, eli minkään pienen budjetin lahjahankinta tämä ei ole.

- Ääni- ja koskettelukirjat sekä -lelut.
Meidän vauva on siinä vaiheessa, että kaikki äänet, valot ja erilaiset pinnat kiinnostaa. Näissäkin mielellään huomioisi sen pitkäikäisyyden, eli ei mitään pariksi kuukaudeksi käyttöön tulevaa, vaan jolla kestäisi vaikka isosiskonkin leikkiä. Puolivuotiaan kohdalla vaan on hyvä muistaa, että kaikki menee suuhun. Monissa leluissa on myös varoitus "Ei alle 3-vuotiaalle" tukehtumisvaaran vuoksi, eli tämä toki kannattaa leluissa ottaa huomioon. Esimerkiksi opettavaiset musiikkia soittavat lelut on kyllä kaikessa interaktiivisuudessaan nykyisin hienoja, ja omaa silmää miellyttää mm Fisher Pricen ja Lamazen värimaailma.

- Puuhamatto.
Leikkimattoja ja -kaaria meillä kyllä on monenlaista. Mutta esim. vatsallaan oleskelevalle käytännöllisempi olisi tutkia ennemmin maton pinnalla olevia, kuin kaaressa roikkuvia leluja. Tuollainen Tummy Wedge olisi hauska ja vielä järkevän budjetin rajoissa toteutettavissa.

- Vaatteet (koko 68/74)
Niitä nyt kuluu aina, vaatteita. Ja kun talossa on kaksi eri sukupuolta, alkaa isommat vaatteet olla jo vähän enemmän sukupuolittuneita. Mekkojen sijaan meille siis tervetulleita on ainakin 68, mielellään jopa 74-koon poikien siistit vaatteet.
Ei siis tämän ihmeellisempää meidän vauva tarvitse. Edelleenkin painottaisin lahjaostoksissa laatua kuin määrää, ja kierrätettyä ennemmin kuin uuden krääsän hankintaa. Pitkää käyttöikää, helposti yhdisteltäviä ja täydenneltäviä juttuja. Sitä tavaraa kun nimittäin kertyy vuosien mittaan niin, että vähempi on enempi.

Itsekkään emme vielä ole hankkineet vauvalle yhtään mitään, mutta tätä listaa tehdessä nuo muutama käyttöjuttu nousi hankintalistalle ja budjetin sallimissa rajoissa toteutettakoon!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!