Instagram @sarkkuk

lauantai 5. joulukuuta 2015

Taaperon joululahjatoiveet

Mitä lahjaksi 2,5-vuotiaalle? Äkkiseltään sanoisin, että mitään nyt ei varsinaisesti tarvi eikä mitään leluja varsinkaan. Ei pysy entisetkään ojennuksessa ja monenlaista lelua lojuu pitkin kaappeja ja lattioita levällään niin, että ei kompastumatta kävelemään mahdu.

Jos silti jollain haluaa lahjoa, niin mielellään jotain kestävää. Jos on aikaa ja intoa, niin kaikki omatekoiset jutut on aina arvostuksessa eikä kierrätettykkään huono idea ole. Mutta jos miettii lahjaa hankkiessa, hajoaakohan tuo Sn käytössä, niin sanoisin, että aika varmasti kyllä. Kaikki, minkä voi repiä, hajottaa ja purkaa, joutuu kyllä tuon taaperon tuhottavaksi, ja missä on pieniä osia, on hukassa alta aikayksikön.

Nämä em. seikat kun pitää mielessä, niin tässä kuitenkin jotain listaa, mitä meidän tyttö haluaisi.


Jouluna 2014

~~~~~*~~~~*~~~~*~~~~*~~~~

- Titi-Nalle. Hello Kitty. Pipsa Possu. Hämähäkkimies. Muumi.
Tässä järjestyksessä varmaankin tuo 2,5 -vuotias kirjoittaisi idolinsa. Toisin sanoen, kaikki niihin liittyvä on hitti ja neidin naama loistaa kuin Hangon keksi. Ensimmäinen toive Joulupukille neidin itsensä suusta olikin "Muumijuttuja".

- DVD:t.
Edellisten suosikkihahmojen lisäksi esim.erään videon mainoksissa pyörivä "Anniina Panniina" eli Anniina Balleriina olisi toivottu lisä pieneen DVD-kokoelmaamme. Näistä löytyy jopa lähikaupoista tällä hetkellä hyviä tarjouksia, ja kirppiksiltä itse olen tehnyt edullisia löytöjä.


- Keittiö- ja nukkevauvajutut.
Kotileikit kaipaisivat täydennystä, mutta ostettuja ennemmin näissä nimenomaan arvostaisin, jos joku ompelisi/neuloisi/virkkaisi keittiöön vaikkapa hedelmiä ja leivoksia, ja nukelle vaatteita. (Nämäkin on siellä omalla ToDo-listalla kyllä).



- Muovailuvaha & muotteja, sormi- ja vesivärit
S tykkää muovailla ja kerhossa se onkin yksi mieleisin puuha. YouTubesta katselee myös inspiraatiovideoita. Myös maalaaminen on mieluista puuhaa ollut kerhossa. Meiltä vielä välineet puuttuu ja toivoisin, että pukki muistaisi joitakin näistä hankkia.




- Tarroja & tarrakirja.
S tykkää myös tarroista ja laittaa niitä joka paikkaan. Yhtä kivaa on kuitenkin myös repiä ne pois ja liimata uudelleen, eli jokin irroittamista kestävä materiaali olisi aika hyvä siihen tarkoitukseen.


- Piirustusvehkeitä (vahakynät)
Meidän kestolahjatoivelistalla on piirustusjutut, vielä taaperolle soveltuvat vahakynät tms. puuttuu

- Askartelutarvikkeita
Neiti tykkää myös askarrella eli leikata, repiä, liimata... Kimalle taitaa olla tämän hetken mielenkiintoisin juttu.

- Hiuspanta, -koruja, korvikset
Kerhokaverilla on ihania hiuspantoja ja S on jo vähän hoksannut, että hälläkin voisi olla jotain pantoja päässä. Korviksista myös tyttö puhuu..! Mutta ennen oikeita voisi vaikka koruilla harjoitella.

lindex.fi


- Meikkiä.
Uusin villitys. Mistä lie keksinyt, kun äidin meikkihetkiä on ehkä viisi vuodessa. S yritti jo minun meikit räpeltää ja kaivella rikki eli joku lastensetti kävisi tuhottavaksi, esim. huulikiilto tms. ja lapsiturvallisia jos jostakin saa. Sanoinkin jo, että hänen pitää Joulupukille sanoa, että toivoo meikkiä eli arvatkaa mikä on vastaus nyt, jos lahjatoiveita utelet...

- Sukset.
Nyt kun lunta näyttäisi ainakin väliaikaisesti olevan, saisi S opetella jo hiihdon alkeita omilla suksilla (luistimia meillä jo onkin). Vauva.fi tietää kertoa mm. näin: "Lapsen pituus 90 cm, sukset 90 cm, sauvat 70 cm." Nyt näyttäisi olevan sesongin alkaessa hyviä tarjouksiakin. ;)

prisma.fi


- Käyttö- ja prinsessavaatteet
Parempaa ns. kerhovaatetta meillä jo onkin, mutta esim. käytössä kuluvia alusvaatteita, sukkia ja sukkahousuja voisi täydentää. Eikä neiti itse varmaankaan prinsessamekoista pahastu. Koko saisi olla ainakin 92, jalka vähintään 24.

- SUKLAAMUNAT.
Kyllä, meillä katsotaan YouTubea ja sieltä "Surprise Eggs" -yllätysmunavideoita. Mitä isompi yllätysmuna, sen parempi. Lähikaupoissa onkin nyt valikoimaa eli tarjolla vähän normaalia suurempia yllätysmunia. Jos ei mitään muuta S saiskaan, niin näistä olisi ikionnellinen.

https://www.youtube.com/watch?v=LjTx03eooZ4


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!