Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

maanantai 15. elokuuta 2016

NOSH AW16 suosikkini

Myönnän nyt sitten viimein (taas?), että oon hurahtanut täysillä Noshin luomupuuvillaisiin vaatteisiin (ml. kankaat) ja kait tätä jonkinlaiseksi addiktioksi voi sanoa. :X  Huonompiakin riippuvuuksia tietysti on ja keksin enemmän hyviä kuin huonoja puolia tähän vaateriippuvuuteen liittyen. Siksipä siis olen odottanut Noshin syysmalliston julkaisuja monen muun lailla inNoshtuen jokaisesta vilautuksesta.

Uudessa AW-mallistossa on ihania pastellivärejä, joita oon joskus tainnut Nosh-kirppiksellä ehkä toivoakkin. Ihanan raikas uutuus on sitruuna-raita. Vaatteissa on myös hauskoja applikointia, kissoja ja pesukarhuja. Ihastuin heti ainakin noihin kissataskuihin. <3 Hauska myös yhdistää vanhoja kuoseja uudella tavalla, ROMANSSI-taskutunika korallitaskuineen mätsää hyvin aiemman kevätmalliston aikuisten taskutunikan kanssa (tämä myös omasta vaatekaapistani löytyy).


Kaikki kuvat: NOSH Organics
Mallisto kokonaisuudessaan LookBookissa nosh.fi/LOOKBOOK Kangasvalikoimassa on myös paljon uusia värisävyjä. Kitti ja muskotti, vaaleansininen, vaaleanvihreä ja roosa on kaikki uusia sävyjä.Vanhoja kuoseja, Tiipiitä ja Sulkaa, on nyt uusissa sävyissä. Oravakuosinen KAMU tulee varmasti olemaan yksi syksyn hitti.

Preautumn-mallisto julkaistiin jo heinäkuussa, jo siinä oli ihania juttuja. Yllätyittekö, että ihastuin luumun väriseen kankaaseen? Myös kaikki raidalliset olivat ihanissa väreissä, ja pippuricollege eli Fantasia-college on kyllä semmoinen, minkä ostamista harkitsen (viimeistään sitten, kun se tulee aleen). Vaatteissa ja kankaissa yleensäkkin olen alkanut arvostamaan yhdisteltävyyttä ja eniten nytkin iski minuun ne, joista saan vision ommella jo jonkun aijemmin hankkimani kankaan kanssa yhdisteltäviä vaatteita.Tässä mallistossa etenkin toffee pääsi siis suosikiksi, myös korallista saisin tehtyä jotain. Lisäksi sinistä polkua harkitsen, vaikka olenkin vähän kahden vaiheilla sen kovin lapsekkaan kuosin kanssa vaikka ihanahan se onkin. Salvian värinen on semmoinen, minkä haluan nähdä livenä.

 


Uuden AW16-malliston mukana tuli myös naisille muutama uusi juttu vaikka varsinainen naistenmallisto julkaistaan vasta lokakuussa. Paljon tuttuja juttuja aiemmista mallistoista, kuten taskutunika. Hyviltä näyttää edelleen, vaikka toista en tarvitsekkaan. Uutena on Peppi-mekko, joka on tunika päällä olevin taskuin. Mustavalkoista ja harmaata - enemmän olisi saanut olla väriä. (Mutta kankaana oisin kyllä kaivannu nimenomaan tuota kaikkeen käyvää mustavalkoista raitaa). Mustat (college)legginssit itselle on ollut harkintalistalla pitkään, nyt niitä olisi saatavilla.

Ihania juttuja ja totta puhuen, kaikki kyllä kelpaisi meidän vaatekaappiin. Silti näin kuvien perusteella omiksi suosikeiksi nousi nämä jutut. Nämäkään nyt ei silti ole mitään Must Have -juttuja vaan nyt illalla kutsuille osallistuessani oli ajatuksenani tehdä vain muutama täsmäostos alepuolelle. Saa nähdä, pitääkö päätös vaatteita hypistellessä. ;)

Onko ruudun takana muita inNoshtuneita, mitkä olivat teidän suosikkeja?

2 kommenttia:

  1. Mulla on kutsut sunnuntaina :) kuvista en osaa vielä innostua, odotan innolla, että pääsen näkemään nämä livenä <3 mut kuten jo tiedätkin, niin täältä löytyy yksi inNOSHtunut, hehe.

    VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi!