Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

tiistai 16. elokuuta 2016

Nosh-kutsuilla

Olipa mukava päästä ensimmäisten joukossa hypistelemään näitä vaatteita, joista edellisessä postauksessa hehkutin. Kutsut oli kyllä suositut, väkeä oli olohuone täynnä, kyllä ainakin kymmenkunta naista lapsineen mahtui sisään jos ei enemmänkin.Olen tämän sanonut varmasti jokaisen kutsun yhteydessä, mutta sanonpa vielä kerran, että kyllä se mallisto vaan on nähtävä livenä. Monta ahaa-elämystä tuli nytkin, vaikka LookBookin selailinkin pari kertaa läpi. Kaikkia yksityiskohtia ei vaan hoksaa netin ruudusta puhumattakaan värisävyistä, jotka luonnossa yleensä on paljon kirkkaammat, vaatteen pehmeästä materiaalista puhumattakaan.


Omat ennakkosuosikit bongasin tietysti heti, mieleen jäi erityisesti tuo Pyry-kuosi ja sinivihreä Myrsky eli mustat pilvet. Monien isompien tyttöjen suosikki kuulemma yllättäen on ollut sininen PYRY-rusettimekko.

Tykkäsin kyllä koko mallistosta enemmän, mitä alkuajatuksena olikaan enkä yhtään ihmettele, miten moni kotiäiti onkin jo konkurssin partaalla kaikki ihanuudet jo tilattuaan. Itse aijoin tosiaan tehdä vaan muutaman täsmäostoksen alepuolelta, vaan kuinkas kävikään...

 
Kuvat: Nosh.fi


Tilaukseen meni Nuoli joustocollegea sekä toffeeta Kidettä sen verran, että arvelin näistä itselleni jotain tunikan tapaista tekeväni. Saa nähdä vieläkö visio muuttuu matkan varrella. Lapsillekin noista saisi mitä vaan. Lisäksi tilasin muutamaa resoria vähän housujen ompeluita ajatellen.

Edustajalla ei ollut vielä ollenkaan uusia naistenmalliston tuotteita rekillä. Osaa tuotteista ei edustajatkaan saa tilata ennakkoon, vaan vasta muiden mukana. Sovittelin muuten vain sitten edustajan rekillä olleita naisten vaatteita, kun ei mukana ollut S kiinnostunut vaatteista, vaan juoksi leikkimään leikkimökkiin. Tässäpä sitten esimerkki: Ylläni oleva Linda collegehuppari on kokoa M ja näin hyvä, sen sijaan VIP-tuotteissa oleva SAIL-raitamekko on kokoa XS ja tuollaisenaan minulle hyvän kokoinen. Muodoltaan tuo oli kyllä ihana (selässä muotoleikkaukset) ja hetken jo harkitsin tilauksen kasvattamista niin, että saisin tuon mekon ostettua (vaikken tuosta väristä ees niinkään itse perusta). Sovitin myös collegehousuja koossa XS ja menihän ne päälle, ehkä oli aavistuksen liian tiukat - mutta ne lahkeet, niitä olisi saanut käärittyä vaikka solmulle.Sainpa sitten muiden prinsessojen myös tullessa sovittamaan mekkoja, Sn myös sisälle ja pukemaan "kissamekon" päälle hipelöityäni sitä monta kertaa. Jäljellä oli vielä muutama vieras tässä vaiheessa ja nyt taisi kaikilla alkaa se heräteostosten teko, kun tilauslomakkeita kaiveltiin uudestaan esille. ;) Myös minä ostin sitten Slle tämän mekon nyt siinä pelossa, että kohta on koot loppu!


Vielä jäi kyllä kaivelemaan monta ihanaa juttua, jos budjettia vaan olisi niin mikäs näitä olisi tilailla. Mutta erityisesti jäi kiinnostamaan naisten malliston Biker Tregginssit, kun nyt pisti silmään, että uutuutena ne on luumun väristä farkkucollegea. Kun vielä edustajalle mainitsin collegelegginssien olleen aaaaivan liian pitkät minulle, niin ei hätiä mitiä, koska näitä housuja on nyt lyhennetty 10 cm. Toisin sanoen, minun täytyisi ainakin päästä näitä kokeilemaan. 


Toisaalta odotan myös, josko tilaisin myöhemmin tuota samaista kangasta ja ompelisin housut itse. Toisin sanoen, syksyn mittaan lisätilaus täytyy tehdä ja omia kutsujakin suunnittelin pidettäväksi joulun alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!