Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

lauantai 10. syyskuuta 2016

Heinäsirkkapuistossa

Parisen viikkoa takaperin käytiin katsomassa taas meille ennestään tuntematonta leikkipuistoa. Vinkin tähänkin sain Otetaan hiekkalelut mukaan -blogista. Minulla oli alla huono päivä, tämä läppärin hajoaminen ajoittui juuri samalle aamulle ja iltapäivästä oli pakko päästä jo ulos. Lupasin lapsille jo edelliselle päivälle leikkipuistossa käyntiä, mutta Rauli-myrsky pauhasi sen verran rajusti ulkona, että parempi oli tehdä sen tuhojaan omassa rauhassa.


Löydettiin leikkipuisto melko hyvin, mitä nyt vähän harhailin kunnes hoksasin puiden välistä kiikkuja. Tämä sijaitsikin aivan rivitalojen keskelle jäävällä puistoalueella. Päästessä paikalle huomasin pikkumiehen vaan kadottaneen lakkinsa, vaikka sen jo kertaalleen poimin hänelle maahan. Mentiin pois puistosta samaa reittiä, mutta ei osunut lakki silmiin. Joku valveutunut kulkija oli nostanut sen tolpan päälle, kun itse etsin pitkin tienpiennarta. Löysin sen onneksi seuraavana päivänä sieltä, mihin se oli jätetty.Heinäsirkkapuisto eli Sirkkapuisto alias Moskuantien leikkikenttä on saanut nimensä puiston keskellä sijaitsevasta jättimäisestä heinäsirkka-liukumäestä. S oli syystäkin ihan innoissaan, kun pääsi tänne laskemaan mäkeä.


Pikkuväellekkin oli oma pieni liukumäkensä, jota Rkin innoissaan kulki ees taas ja laski alas.
Satuin löytämään vaunujen korista vielä rasiallisen keksejä joltakin kesäiseltä puistoreissulta. Myönnettävä se oli lapsukaisia katsoessa, että syksyn merkkejä oli jo ilmassa, myrskytuulen jäljiltä puhalsi vielä oikein kylmä viima ja olisi saanut olla jo hanskat kädessä.


S oli sitä mieltä, että Rkin haluaa laskea heinäsirkkamäestä. No niinpäs halusikin. Sen verran oli korkealla tuo, että sain auttaa Rn ylös, mutta voi tuota riemua, mitä kunnon vauhdeista saa! Tänne tullaan uudestaankin, S on jo pariin otteeseen sanonut haluavansa tänne leikkimään. Meiltä tämä on vähän syrjässä eli tänne pitää tulla ihan asiasta lähtien ja minulle kuntoilun kannalta. Mutta ehdottomasti jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!