Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Kangaskaupassa

Aiemmin mainostin täällä Vaatteiden yö -tapahtumaa, mitä itsellä jäi siitä käteen? No eipä mitään, muutamaa tarjoustuotetta klikkailin ostoskorissa edestakaisin kunnes törmäsin mainokseen, että ihan tässä meidän nurkilla Kiimingissä avautuu lauantaina kangaskauppa! Siinä sitten ynnäillessä päätin olla tilaamatta nettikaupoista mitään ja käydä sijoittamassa kangasrahat suoraan myymälään. En jaksanut edes valvoa loppuja Vaatteiden yön tarjouksia, aamulla kyllä harmitti kun muutama huippujuttu olikin mennyt sivu suun.Tosiaan meiltä tulee nyt tähän uuteen putiikkiin reipas vartin automatka eli tuollapa tulee varmasti asioitua jatkossakin. Ihan jo pelkästään sen vuoksi, että lähialueen pienyrittäjiä kannattaa kyllä tukea. Monet liikkeet, mukaan lukien kangaskaupat, on kovin eteläsuomipainotteisia muutamaa hyvää poikkeusta lukuun ottamatta (joihin silti Oulusta tulee matkaa useampi peninkulma). Yksi hyvä syy listaan, jos jonnekin Oulusta ikinä muutan pois, niin minut tulee löytämään tod.näk. Tampereelta...Avajaishuumassa oli mukana sen verran ihmisiä, että hyvä kun sisään mahtui! Kun pienimmät olivat eksyneet makkara- ja munkkikojuille, ehti itsekin vähän silmäillä, mitä putiikista löytyi. Iloisen Kettuliinin ohessa samoissa tiloissa on Venka & Vinka -käsityötuotteita, esimerkiksi koruja ja pieniä kankaisia tuotteita.
Minun lapset oli onneksi isällään, S olisi varmasti halunnut tuon ja tuon ja tuon. Pääsin keskittymään itse asiaan eli niiden kankaiden ihailuun. Kun kerran ostoksille olin lähtenyt niin kyllähän sieltä kankaita ostaa piti. Valinnan vaikeus vaan meinasi iskeä.


Liikkeen kankaat on suunnitellut oululainen Leena Renko. Hänen nimissään löytyy aivan ihania kuosisuunnitelmia ja olenkin aiemmin ihastellut ompeluryhmissä monia kankaita, muutama on itselläkin jo kangashyllyssäni. Iloisen Kettuliinin myyjä jutusteli asiakkaiden kanssa, että hän ja Leena Renko olivat jokunen vuosi sitten päättäneet pistää yhdessä yrityksen pystyyn ja nyt hän tarvitsi kankailleen jo omat tilat.
Kankaiden lisäksi myynnissä on myös valmiita vaatteita niin aikuisille kuin lapsillekin. Myymälään ei vielä ollut saapunut koko kapasiteettia mutta lisää kankaita oli tulossa ja ilmeisesti myös ompeluita, joita voi tilata myös omilla toiveillaan. Yrityksellä on toki myös oma verkkosivustonsa www.iloinenkettuliini.fi.Ihastelin jo aiemmin uutta LintuPrinsessaa ja useita visioita syntyi tästä pinkistä Rytmi-kankaasta, niitä ostin sitten sen verran, että ainakin Slle siitä riittää mekoksi ja housuiksi.

Lisää täydennystä kangasvarastoon eli sehän tarkoittaa taas sitä, että entisiä pitää alkaa ompelemaan vinhalla vauhdilla pois! Onneksi joulu on jo tulossa (3 kuukautta aikaa!), olen suunnitellut pienen "joulupajan" perustamista ja pyrin nyt suurimman osan joululahjoista ompelemaan itse. Muutama idea on jo päässä eli nyt kunhan taas opiskeluista aukeaa pieni rako, alan tuumasta toimeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!