Instagram @sarkkuk

Instagram bloglovin photo box-32_zpsq2otsdvh.png  photo blogger_zpsmvnu0kem.png Google+

torstai 22. syyskuuta 2016

Uuden housukaavan testaus

Järjestelin tavaroita ja noita järjettömiä määriä kankaita, mitä on päässyt kertymään ja niin alkoi ompelusormet syyhyämään. Etsin ja pengoin yhtä luottohousukaavaa, mutta en mistään löytänyt siihen hätään. Piti sitten ottaa toinen kaava käyttöön ja vähän soveltaen ompelin tästä pikaisesti parit housut Slle.


PaaPiin ihanaa Jussi-kangasta oon marinoinut jo pitkään kaapissa ja nyt tartuin tämän kohdalla tuumasta toimeen. Ihan ei pituus riittänyt täysleggareihin (vuosi sitten housukankaaksi ostettu mitta ei enää riitä mitenkään, kun neiti on venähtänyt pituutta).


Samalla kaavalla sain sitten aiemmin possupussista tullun Checkers-ruutukankaan täyspitkiksi leggareiksi korkealla vyötäröllä.

Kaavana on OB 4/2012 frillahousut "Forest Walk" koossa 98. En siis tehnyt frilloja lahkeisiin, vaan lisäsin kaavaan pituutta sen verran, että tuli täyspitkät housut. Tässä koossa lisäpituutta piti laittaa noin 14 cm plus kääntövarat. Hyvä malli tämäkin, lahkeista tuli tuota minun luottokaavaa leveämmät niin on vähän erinäköiset housut välillä jalassa. Yläosa istuu niin ikään hyvin eli jatkoon menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!